Bedrijfsruimte bedrijventerrein, kantorenpark

9561 AM Ter Apel (Vlagtwedde, G) (167x bekeken)

Omschrijving
Multifunctionele bedrijfsruimte beschikbaar op bedrijventerrein in Ter Apel, aan de Nomdenweg 2.
Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen zoals Karwei, Teuben Transport en HBG en Partners.

==========================

Metrages (BVO)

Bedrijfsruimte 2.5: circa. 1.250 m²

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Nomdenweg 2 in Ter Apel aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

==========================

Het pand, gelegen aan de Nomdenweg, heeft een goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Provincialeweg N366 (Duitse grens / Veendam) bevinden zich op steenworp afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Provincialeweg N391. Daarnaast heeft de N391 een directe verbinding met de Rijksweg A37 (ri. Hoogeveen - Klazienaveen - Emmen).

Middels het openbaar vervoer is het object ook goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte licht op slechts 550
meter loopafstand.

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen. Bij het object zijn voldoende privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.1 van de 'staat van bedrijfsactiviteiten' toegestaan. Ook productie gebonden detailhandel is toegestaan (met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotsmiddelen). Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Airconditioning
• Betonvloer
• Brandpreventiemiddelen
• Kleedruimte
• Krachtstroom
• Lichtstraat
• Mechanische ventilatie
• Moderne inpandige kantoorruimte aanwezig met straatuitzicht
• TL-Verlichting
• Meerdere overheaddeuren
• Vrije hoogte circa. 7,5 meter

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 25,- per m² per jaar excl. BTW (afhankelijk van de daadwerkelijke metrage)
Huurtermijn: In overleg met verhuurder
Servicekosten: Nader overeen te komen
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Nomdenweg 2 in Ter Apel aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

====================

Meer informatie vindt u op Bedrijvenparkmb.nl


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Ter apel, Nomdenweg
Adres:
Nomdenweg 2
Postcode:
9561 AM
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
25 /m²/j
Bouwjaar:
1978

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Ter Apel
Prijs:
€ 25 /m²/j
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio