Kantoorruimte bedrijventerrein

4704 RK Roosendaal (Roosendaal, NB) (575x bekeken)

Omschrijving
Modern kantoorgebouw met inpandige fitnessruimte beschikbaar aan de Belder in Roosendaal. Bij de realisatie van het gebouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat de kwaliteit van het gebouw ten goede is gekomen. Het is van groot belang dat de uitstraling ook in de toekomst behouden blijft.

=============================

METRAGES

Begane grond: circa. 540 m2 BVO
1e verdieping: circa. 250 m2 BVO (De 1e verdieping heeft een totale vloeroppervlakte van circa. 425 m2 BVO)
Souterrain: circa. 505 m2 BVO

In units vanaf circa. 250 m2 BVO

Huurprijs: € 105,- per m2 per jaar

Wilt u alle beschikbare informatie over dit kantoorgebouw ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Belder 30a in Roosendaal aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

=============================

Huidige indeling

Het kantoorgebouw bestaat op de begane grond uit een centrale entree met sanitaire voorzieningen, een grote kantoortuin die momenteel opgedeeld is middels hoogwaardige kantoorinrichting, kantineruimte met uitgebreide keuken en een trainings- presentatieruimte.

De 1e verdieping is bereikbaar middels een vaste trapopgang vanuit de centrale entree en bestaat uit een portaal met sanitaire voorzieningen en eveneens een met hoogwaardige kantoorinrichting opgedeelde kantoortuin. De 1e verdieping is momenteel gedeeltelijk in gebruik door Sisterna. Als gebruiker van de 1e verdieping krijgt u de beschikking over zelfstandige kantoorruimtes en kunt u gebruik maken van de algemene spreekkamers.

Het souterrain is eveneens bereikbaar via de centrale entree of via een zelfstandige entree en is momenteel ingericht als fitnessruimte met bar, keuken en hoogwaardig afgewerkte kleedkamers met douchefaciliteiten, dames- en herentoiletten en een opslagruimte. De souterrain biedt vele mogelijkheden voor onder andere een fitnessexploitant, maar ook voor bijvoorbeeld een fysiotherapiepraktijk doordat de opslagruimte eventueel bij de fitnessruimte betrokken kan worden. (Het ontwerp is reeds gemaakt)

Parkeren

Bij het kantoorgebouw beschikt over een eigen parkeerterrein. Op het parkeerterrein zijn circa. 15 parkeerplaatsen beschikbaar.

Ligging en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen op het bedrijventerrein ''Borchwerf l’’ dat bekent staat om de diversiteit van aanwezige bedrijven en de uitstekende bereikbaarheid vanwege de op steenworpafstand gelegen op- en afritten van de Rijksweg A17. Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 270 meter afstand.

Bestemming

Sinds de realisatie 2008 is het kantoorpand met goedkeuring van de gemeente in gebruik als kantoorpand en is er een fitnessclub gevestigd geweest. Verder zijn industriële en ambachtelijke bedrijven in categorie 3.1 en 3.2 van de staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen bij de gemeente of uw activiteiten passen binnen het actuele bestemmingsplan. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

- Airconditioning
- Alarminstallatie
- Aluminium kozijnen
- Databekabeling door het hele pand
- Garderobe
- Systeemplafonds met inbouwverlichting
- Internet- telefonieaansluitingen
- Mechanische ventilatie
- Keuken voorzien van (horeca) vaatwasser en koelkast
- Patchkasten en serverruimtes
- Toiletruimte
- Vloerbedekking
- Vloerverwarming
- WTW installatie
- Presentatieruimte met beamer en geluidsinstallatie

Huurcondities

Huurprijs: € 105,- per m2 per jaar (afhankelijk van het opleveringsniveau)
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: Nader overeen te komen.
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: In overleg.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.
Goedkeuring:Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig en modern kantoorgebouw volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoorgebouw? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Belder 30A in Roosendaal aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox.

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Roosendaal, Belder
Adres:
Belder 30 A
Postcode:
4704 RK
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
105 /m²/j
Bouwjaar:
2007

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Roosendaal
Prijs:
€ 105 /m²/j
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio