Winkelruimte bedrijventerrein, overig

1316 AL Almere (Almere, FL) (225x bekeken)

Omschrijving
Moderne commerciële bedrijfsunit beschikbaar op het uitstekend bereikbare bedrijventerrein de “Markerkant” aan de noordzijde van Almere Stad. Op dit bedrijventerrein zijn onder andere de Praxis, Gamma, Decorette, Prominent, Kwantum, Leen Bakker, Carpet Right, Sport & Fitness, Diersuper etc. gevestigd waardoor er dagelijks vele bezoekers het bedrijvencomplex passeren.

===================

METRAGE

Begane grond: circa. 240 m2 (inclusief kantoorunit)
1e verdieping: circa. 240 m² (inclusief opslagruimte)

Koopprijs: € 397.000,- k.k.
Huurprijs: € 2.470,- per maand

Wilt u alle beschikbare informatie over de bedrijfsunit ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Markerkant 10 136C in Almere aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

===================

De commerciële bedrijfsunit bestaat op de begane grond naast de winkel- showroomruimte uit een betegeld toilet en een kantoorunit met pantry. De 1e verdieping, bereikbaar middels de vaste trap, bestaat eveneens uit een winkel- showroomruimte en een opslagruimte. Gezien het afwerkingsniveau en de functionaliteit van de bedrijfsunit is de 1e verdieping ook perfect te gebruiken als kantoorruimte voor uw onderneming.

Bestemming:

Volgens het huidige bestemmingplan heeft de commerciële bedrijfsunit de bestemming: showroom/winkelruimte voor PDV waardoor het uitermate geschikt is voor groothandel activiteiten. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Gemeente Almere.

Parkeren:

Bespaar aanzienlijk op uw parkeerkosten met de vier privé parkeerplaatsen aan de voorzijde van het pand en met de extra (gratis) parkeergelegenheid rondom het bedrijvencomplex.

Opleveringsniveau:

De winkelruimte zal casco worden opgeleverd en is voorzien van;
• Monoliet afgewerkte betonvloer
• Rolluiken
• Ramkraakbeveiliging
• Verwarming middels een luchtgordijn
• Stadsverwarming
• Glazen pui
• Dubbele beglazing
• Pantry met close in boiler
• Spuitwerkwanden
• Betegelde toiletruimte
• TL- verlichting
• Mogelijkheid tot een alarminstallatie
• Vrije hoogte van circa. 3.5 meter
• Frontbreedte van 15 meter

Ligging & bereikbaarheid:

De commerciële bedrijfsunit is gelegen op bedrijventerrein “Markerkant” dat zich bevindt aan de noordzijde van Almere Stad, tussen de Kruidenwijk en Waterwijk. Het bedrijventerrein Markerkant heeft een directe verbinding met de rijksweg ‘A6’ (afritnr. 3, 5 en 8 via de S103). Er bevindt zich aangrenzend een busstation met een directe verbinding naar het centraal station van Almere Stad, alsmede naar het busstation het Oor met een rechtstreekse verbinding naar het Gooi, Amsterdam en Zeewolde.

Koopcondities:

Vraagprijs: € 397.000,- k.k.

Huurcondities:

Huurprijs: € 2.477,- per maand
Huurtermijn: In overleg
Servicekosten: Nader overeen te komen
Aanvaarding: in overleg
Opzegtermijn: 12 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Er wordt niet geopteerd voor een belaste verhuur.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.
Goedkeuring: Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een moderne commerciële bedrijfsunit beschikbaar volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Markerkant 10 136 C in Almere aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox.

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte, Overige
Ligging:
Almere, Markerkant 10
Adres:
Markerkant 10 136 C
Postcode:
1316 AL
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
397000 k.k.
Bouwjaar:
2002

Soort:
Overige
Plaats:
Almere
Prijs:
€ 397000 k.k…
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio