Leisure

5825 JH Overloon (Boxmeer, NB) (464x bekeken)

Omschrijving
Een bungalowpark / chaletpark Hof van Overloon te Overloon voor recreatief verblijf.
Het park omvat een perceel van ca. 2,6 hectare waarop een recreatieve verblijf- bestemming rust voor 40 recreatiewoningen met opp. van 85 m2.

Het bestaande terrein beschikt over een receptiegebouw; een 22-tal recreatiewoningen cq chalets, die reeds in verhuur zijn. Infrastructuur is aanwezig voor 40 woningen. Een luxe woonboerderij met inpandig kantoor en diverse bedrijfsgebouwen.

Zoals:

Het park Hof van Overloon met receptiegebouw, 24 recreatiewoningen cq chalets, luxe woonboerderij met inpandig kantoor; diverse bedrijfsgebouwen; infrastructuur voor 40 recreatie woningen, mooie aanplant, op een perceel van 26.000 m2!

Voor info: Wim Hofmans Overloon Tel. 06-16756674

Ligging:
Het recreatiepark is gelegen nabij het centrum van Overloon in een recreatiegebied nabij een bosrijke omgeving en natuurwater met in de omgeving activiteiten zoals, golfbaan, dierentuin, musea en natuurgebieden. Het chaletpark is goed bereikbaar middels de diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpskernen en de op-/ en afritten van de A73 (Nijmegen-Venlo) op circa 1 km.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.


Kenmerken
Soort:
Overige
Ligging:
Overloon, Schaartven
Adres:
Schaartven 1
Postcode:
5825 JH
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
1 k.k.
Bouwjaar:
2012

Soort:
Overige
Plaats:
Overloon
Prijs:
€ 1 k.k.
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio