Varkensmarkt 19

6041ET Roermond (Roermond, L) (44x bekeken)

Omschrijving

Het te huur aangeboden object betreft een zeer prominent gelegen winkelruimte op de hoek Varkensmarkt /Schoenmakersstraat in hartje centrum van Roermond.

 De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 49 m² met achterliggende opslagruimte van ca. 88 m².

Door de ligging kunnen we gerust spreken van een unieke winkelruimte.

VOORZIENINGEN:
Het object wordt casco verhuurd.
Een afwijkend opleverniveau is in overleg bespreekbaar.

BESTEMMING:
Volgens het bestemmingsplan is de bestemming Centrum.
De bestemming is derhalve zeer ruim te noemen.  Graag verwijzen wij u naar de gemeente Roermond voor de exacte inhoud van het bestemmingsplan.

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:
De Varkensmarkt 19 ligt in hartje centrum van Roermond en is prima bereikbaar. Het centrum is bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Bovendien beschikt Roermond over een NS station. Bevoorrading geschiedt via de voorzijde.

PARKEREN:
In Roermond zijn voldoende openbare (betaalde) parkeervoorzieningen voorhanden. Op zeer korte afstand ligt de Markt met diverse (betaalde) parkeerplaatsen. De parkeergarage van het Roercenter is gelegen op loopafstand.

Huurprijs:
Op aanvraag.

BTW:
Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd. De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling per maand.

HUURTERMIJN, VERLENGING EN OPZEGGING:
Een huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging  van telkens 5 jaar. Een opzegging is 12 maanden voorafgaand.

HUURPRIJSAANPASSING:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting.

MODEL HUUROVEREENKOMST:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende  Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van  toepassing zijn.

AANVAARDING:
In overleg.
Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
centrum
Adres:
Varkensmarkt 19
Postcode:
6041ET
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
op aanvraag

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Roermond
Prijs:
€ op aanvraa…
Meer informatie via
Kolsteren Bedrijfshuisvesting
0495-588111


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio