Beleggingspand, Den Haag

2591 GG Den Haag (Den Haag, ZH) (40x bekeken)

Omschrijving

Kamerverhuurpand van 421,90 m² verdeeld over zestien kamers plus gemeenschappelijke ruimtes, gelegen in de wijk Mariahoeve te Den Haag. Het object ligt op fietsafstand van de Haagse Hogeschool, Hogeschool Inholland en het centrum van Den Haag.

De goede verbinding naar de ringbanen, randwegen (N14 & N44), snelweg (A12 & A4) maken de locatie zeer goed bereikbaar.  De dichtsbijzijnde bushalte is gelegen op slechts vier minuten loopafstand waardoor het pand ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar is. 

Het pand bestaat uit zes kamers op de begane grond, vijf kamers op de eerste verdieping en vijf kamers op de derde verdieping. Op iedere etage bevinden zicht twee toiletten en een douche. Daarnaast beschikt iedere kamer over een klein keukenblokje (zonder kooktoestel). Op de begane grond is een grote gezamenlijke keuken gelegen. Er zijn drie kamers met een eigen tuin en acht kamers met toegang tot verschillende balkons.

Het object is geheel verhuurd, aan een mix van nationale en internationale studenten.

Voor het huidige gebruik zijn de benodigde vergunningen aanwezig.

Het object is in beheer bij een professionele vastgoedbeheerder. Bij aankoop kunt u in contact worden gebracht met deze beheerder, voor het eventueel uitbesteden van het vastgoedbeheer.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Den Haag
Adres:
Elviraland 73
Postcode:
2591 GG
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
975000.00

k.k.

Bouwjaar:
1971

Soort:
Overige
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ 975000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio