Beleggingspand, Apeldoorn

7336 AV Apeldoorn (Apeldoorn, GL) (378x bekeken)

Omschrijving

Kantoorgebouw ter grootte van circa 1.761 m² met 55 parkeerplaatsen op eigen terrein gelegen aan de Laan van Westenenk te Apeldoorn.

Het object is voorzien van scheidingswanden, een pantry, lift, mechanische ventilatie met topkoeling. Tevens zijn de kabelgoten voorzien van data, electra en telefoon kabels. In 2017 is de inrichting en afwerking door de huidige gebruiker gemoderniseerd. In Q3 is het gehele pand volledig voorzien van ledverlichting.

Het pand is al vele jaren verhuurd aan twee gelieerde huurders: CSU en Tzorg. Via meerdere allonges zijn in de loop van de tijd diverse aanpassingen, met name uitbreidingen tussen huurders en verhuurder vastgelegd. In de laatste allonge van 1 juli 2020 is vastgelegd dat CSU Groep B.V. als hoofdhuurder gaat optreden met Tzorg als onderhuurder. Deze huurovereenkomst expireert op zijn vroegst per 30-6-2025. Met huurder is wel afgesproken dat facturering nog gesplitst geschiedt omdat Tzorg B.V. niet BTW plichtig is en CSU groep wel.

Op het perceel is het bestemmingsplan ‘Brouwersmolen’ met bestemming 'bedrijventerrein - 1' van toepassing. Hierdoor zijn diverse bedrijfsactiviteiten op locatie toegestaan. Op aanvraag is het bestemmingsplan beschikbaar ter inzage.

De autosnelweg A1 is op ongeveer acht minuten gelegen. In de directe omgeving zijn onder andere de Karwei, Kwantum en BCC gevestigd. 
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Beleggingspand
Ligging:
Apeldoorn
Adres:
Laan van Westenenk 130
Postcode:
7336 AV
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
1345000.00

k.k.

Bouwjaar:
2000

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Apeldoorn
Prijs:
€ 1345000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio