Beleggingspand, Lelystad

8233 GT Lelystad (Lelystad, FL) (26x bekeken)

Omschrijving

In 2001 gerealiseerd kantoorpand met deels bedrijfruimte op de begane grond van in totaal circa 595 m², gelegen op een ruim perceel van circa 1.135 m² en op drie minuten van het NS-Station te Lelystad. De begane grond is grotendeels verhuurd aan een stukadoorsbedrijf en de eerste verdieping alsmede een gedeelte op de begane grond is verhuurd aan een uitzendbureau dat zich richt op werving van personeel in de technieksector.

Het object is onderhoudsarm en milieuvriendelijk gebouwd en verkeert derhalve in een goede staat van onderhoud. In 2018 is er een dakinspectie geweest en zijn een aantal kleine sneetjes in de bitumineuze dakbedekking verholpen. De bedrijfsruimte op de begane grond van circa 95 m² beschikt over een betonvloer, overheaddeur en opstelplaats voor de elektrische installatie. De kantoorruimtes beschikken over tapijtvloeren, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, gesloten klimaatbeheersingssystemen met invidueel instelbare vloerverwarming en losse airco-units, een alarmsysteem, eigen pantry en gescheiden heren dames toiletten. Het geheel is voorzien van kunststofkozijnen met dubbele beglazing. Het ruimte buitenterrein beschikt over circa 30 parkeerplaatsen en is afsluitbaar middels een beveiligd toegangshek. Verwarming geschiedt middels stadsverwarming. Dit geldt eveneens voor de vloerverwarming die middels een thermostaat wordt aangestuurd. De sensoren en thermostaat zijn in december 2017 volledig vernieuwd.

Het stukadoorsbedrijf heeft de beschikking over de bedrijfsruimte op de begane grond, een kantoor en een nog in te richten showroom. Het uitzendbureau beschikt over een ontvangsruimte-/entree op de begane grond met trap naar drie kantoorunits op de eerste verdieping. De huurder heeft fors geïnvesteerd aan de binnenzijde, hetgeen resulteert in een moderne kantoorruimte met een hoogwaardige afwerking en 'industriële look'. De kantoorruimte op de tweede verdieping die beschikbaar is voor verhuur beschikt over een ruime 'kantoortuin' van circa 125 m² met veel lichtinval en uitzicht aan de centrumzijde. Verder is er een ontvangst-/receptieruimte en zijn er drie kantoorruimtes gesitueerd.

Het object kent een uitstekende ligging aan de doorgaande weg naar Lelystad Centrum en het NS-station, beiden op circa drie autominuten gelegen. Op bedrijventerrein de Middendreef is een diversiteit aan bedrijven te vinden. Op het terrein is verder géén leegstand. Vliegveld Lelystad Airport is binnen enkele minuten bereikbaar. Het vliegveld maakt een enorme ontwikkeling door van regionale naar internationale luchthaven. In 2020 gaat Lelystad Airport open voor vakantievluchten binnen Europa. Deze ontwikkelingen hebben een positieve invloed op de bedrijvigheid in de nabije omgeving. Voor het object is een bushalte gelegen. Per auto is het object uitstekend bereikbaar middels de A6 die op drie minuten van het object is gelegen.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Kantoorruimte
Ligging:
Lelystad
Adres:
Middendreef 269
Postcode:
8233 GT
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
575000.00

K.K.

Bouwjaar:
2001

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Lelystad
Prijs:
€ 575000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio