Beleggingspand, Heerlen

6411 LR Heerlen (Heerlen, L) (225x bekeken)

Omschrijving

Het aanbod betreft een winkelobject van crica 90 m² bvo, gelegen op een A1-locatie in de drukste winkelstraat van Heerlen, tussen de Promenade en het Corio Center.

Heerlen is de grootste gemeente van oostelijk Zuid-Limburg en maakt deel uit van Parkstad Limburg waar in totaliteit zo’n 240.000 mensen wonen. Het centrum van Heerlen kent veel kleine winkels, boetiekjes, meerdere grote winkelketens en daarnaast ook gezellige terrasjes. De drukste winkelstraten zijn onder andere de Saroleastraat en Promenade en nodigen uit tot uitgebreid shoppen.

Het object heeft een totale verkoopvloeroppervlakte van circa 90 m² en beschikt over een frontbreedte van circa 4 m1

Het centrum is direct gelegen aan het geheel vernieuwde NS-station en is ook per auto uitstekend bereikbaar via de vele verbindingswegen, de stadsautoweg N281 en de autowegen A76 en A79. Parkeren is mogelijk in meerdere parkeergarages o.a. bij station, schouwburg, Geleenstraat, Corio Center, ‘t Loon, Putgraaf en De Klomp.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Cityply Heerlen' van kracht met enkelbestemming 'Centrum'. Dit maakt onder andere de volgende functie invullingen mogelijk; detailhandel, dienstverlening, horeca categorie 1.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Winkelruimte
Ligging:
Heerlen
Adres:
Saroleastraat 43
Postcode:
6411 LR
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
435000.00

k.k.

Bouwjaar:
circa 1955

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Heerlen
Prijs:
€ 435000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio