Beleggingspand, Amsterdam

1091 VL Amsterdam (Amsterdam, NH) (209x bekeken)

Omschrijving

Appartement van circa 75 m² GBO, gelegen in de 'Oosterparkbuurt' te Amsterdam. Het appartement wordt verhuurd aan een duurzaam gemeenschappelijk huishouden (DGA) bestaande uit vier studenten. De omzettingsvergunning voor de verhuur van vier onzelfstandige woonruimte is aanwezig.

Het appartement is gelegen op erfpacht (afgekocht tot 2056) en verkeert in redelijk tot goede staat van onderhoud. Het appartement is voorzien van een nette laminaat vloer, gestuukte wanden en plafonds en deels kunststof en deels houten kozijnen met deels enkel en deels dubbele beglazing. Het geheel bestaat uit vier slaapkamers, woonkamer, net keukenblok en vernieuwde badkamer voorzien van douchte, toilet en wastafel. Verwarming geschiedt middels een cv-ketel uit 2018. In 2019 heeft er groot onderhoud plaatsgevonden aan de buitenzijde van het object, onder andere met betrekking tot het schilderwerk en de kozijnen.

Het object is gelegen in de Oosterparkbuurt naast het gelijknamige Oosterpark. De directe omgeving barst van de landelijke winkelformules, lokale retailers en horecagelegenheden. Op slechts acht minuten fietsen is Amsterdam centrum te bereiken. In de straat zijn diverse bus en metrohaltes gelegen. Met de auto is het object goed bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A10.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand
Ligging:
Amsterdam
Adres:
Vrolikstraat 116B
Postcode:
1091 VL
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
475000.00

k.k.

Bouwjaar:
1955

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€ 475000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio