ID: 4114 Casco horecalocatie in Delfgauw

2645 AC Delfgauw (Pijnacker-Nootdorp, ZH) (185x bekeken)

Omschrijving

Wij bieden u aan een casco horeca locatie aan een drukke doorgaande weg in Delfgauw. De zaak is gevestigd in een mooi hoekpand op een goede zichtlocatie.

Het pand biedt u de mogelijkheid om goede reclame te maken vanaf de gevel waardoor u goed kunt opvallen. Er is de mogelijkheid tot het plaatsen van een gezellig terras.

Uiteraard zijn hier meerdere concepten mogelijk. De zaak is gelegen aan de overkant van de mooi wijk Emerald. Hier wonen veel tweeverdieners en de huizenprijzen zijn bovengemiddeld. Dit kan voor u een goede markt zijn voor bezorging en afhalen!

Bij binnenkomst valt direct het lichte karakter van de ruimte op. De muren en plafonds zijn netjes afgewerkt en de vloer is onlangs vernieuwd. Achterin de zaak is een dubbele toiletgroep aanwezig met daarnaast nog een ruimte voor bijvoorbeeld een voorbereidingskeuken. Als u verder doorloopt treft u nog een dubbele ruimte die kan dienen als opslag.

De overname prijs van € 5000,- voor de huurdersbelangen omvatten de aangelegde elektra, vloer, dubbel toilettengroep etc.

De elektra is onlangs nog vernieuwd en er is een NEN-rapport aanwezig.
De ligging van de nabije scholen, winkels en de TU Delft zal ook zeker bijdragen aan de omzetten.

Meer informatie: VDS Horecamakelaar Christiaan Spoel 070- 330 66 87 of email naar
Info@vds-horeca.nl


Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Aan een drukke doorgaande weg.
Adres:
Delftsestraatweg 152
Postcode:
2645 AC
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
€ 1500,00 excl. btw

Soort:
Horecapand
Plaats:
Delfgauw
Prijs:
€ 1500,00 ex…
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio