ID: 4114 Bezorg en afhaalrestaurant in Delfgauw

2645 AC Delfgauw (Pijnacker-Nootdorp, ZH) (7x bekeken)

Omschrijving

Wij bieden u aan een goed onderhouden horeca exploitatie aan een drukke doorgaande weg in Delfgauw. De zaak is gevestigd in een mooi hoekpand op een goede zichtlocatie. Het pand biedt u de mogelijkheid om goede reclame te maken vanaf de gevel waardoor u goed kunt opvallen. Er is de mogelijkheid tot het plaatsen van een gezellig terras.

Op dit moment is de zaak ingericht als fastfoodconcept met bezorgfunctie. Uiteraard zijn hier meerdere concepten mogelijk. De zaak is gelegen aan de overkant van de mooi wijk Emerald. Hier wonen veel tweeverdieners en de huizenprijzen zijn bovengemiddeld. Dit kan voor u een goede markt zijn voor bezorging en afhalen!

De zaak biedt plaats aan circa 20 personen maar dit is zeker nog uit te breiden. De counter met open keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur. Achterin bevindt zich een inloopkoelcel met zeer veel opslagruimte.

De ligging van de nabije scholen, winkels en de TU Delft zal ok zeker bijdragen aan de omzetten.

 

 

Meer informatie: VDS Horecamakelaar Christiaan Spoel 070- 330 66 87 of email naar

Info@vds-horeca.nl

 

 

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Aan een drukke doorgaande weg.
Adres:
Delftsestraatweg 152
Postcode:
2645 AC
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
€ 1500,00 excl. btw

Soort:
Horecapand
Plaats:
Delfgauw
Prijs:
€ 1500,00 ex…
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaar
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio