Beleggingspand, Eindhoven

5642 LT Eindhoven (Eindhoven, NB) (51x bekeken)

Omschrijving

Twee aansluitende kamerverhuurpanden met een gebruiksoppervlak van circa 125 m² per pand. De panden zijn gelegen in de wijk Doornakkers in Eindhoven. 

Het centrum alsmede het station van Eindhoven zijn slechts tien minuten fietsen. Eveneens zijn de Universiteit en de Hogeschool in tien minuten te bereiken. Winkelcentrum 'Het Dirigentplein' is op loopafstand. Hier vindt u een divers winkelaanbod waaronder een supermarkt. De dichtsbijzijnde bushalte is gelegen op slechts 100 meter van het pand wat de woning goed bereikbaar maakt met het openbaarvervoer.

De panden beschikken ieder over een kamerverhuurvergunning en gebruiksmelding. De totale huur komt daarbij uit op circa € 26.300,- netto per jaar per pand. 

De indeling van beide panden is vrijwel identiek en het oppervlakte van de kamers varieert van 8 m² to 13 m². De panden zijn voorzien van een cv-ketel en dubbelglas in houten kozijnen. 

Let op: de twee kamerverhuurpanden zijn samen te koop voor € 770.000,- k.k. met een totale jaarlijkse huursom van € 52.604,-.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand
Ligging:
Eindhoven
Adres:
Schelfhoutstraat 3 & 5
Postcode:
5642 LT
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
385000.00

k.k. per woning

Bouwjaar:
1955

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Eindhoven
Prijs:
€ 385000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio