Beleggingspand, Hoorn

1621 CW Hoorn (Hoorn, NH) (293x bekeken)

Omschrijving

Een rijksmonument bestaande uit een winkelruimte en bovenwoning van in totaal 477,60 BVO in het centrum van Hoorn. Beide ruimten hebben een eigen ingang. De begane grond is voor tien jaar verhuurd vanaf de leveringsdatum. 

De winkelruimte op de begane grond heeft een oppervlakte van 194,1 m² BVO. De bovenwoning op de eerste en tweede verdieping heeft een oppervlakte van 283,5 m² BVO met een dakterras van ruim 68 m². 

Het pand bevindt zich midden in het centrum van toeristische havenstad Hoorn aan het IJsselmeer. De Kerkstraat maakt onderdeel uit van de bekende "Hoornse Straatjes" met vooral gevarieerde speciaalzaken. Het NS station en het overige openbaar vervoer valt binnen een paar minuten te bereiken. Het parkeren kan nagenoeg direct in de buurt. De beroemde Hoornse Kermis staat elke augustus 10 dagen voor de deur, tevens worden er vele stadsactiviteiten en muziekoptredens georganiseerd. Tevens zijn er momenteel actieve plannen om de markermeerdijken tussen Hoorn en Amsterdam te versterken. Deze versterkingen maken het voor de gemeente Hoorn mogelijk om een stadsstrand te creeren tussen schouwburg Het Park en de Galgenbocht bij de Grote Waal.

Bij de winkel is er sprake van een leaseback en is vanaf de leveringsdatum voor € 2.350,- per maand verhuurd voor een periode van 10 jaar. De bovenwoning is evenals de winkel in zeer goede staat en recent in zijn totaliteit verbouwd en vernieuwd. De woning wordt verhuurd voor € 2.000 per maand. In totaal bedragen de huurinkomsten € 52.200 per jaar (peildatum januari 2020). 

Het pand bevindt zich in het bestemmingsplan Hoorn Binnenstad, Centrum-2 en wordt daarin aangewezen voor de volgende bestemmingen: horecabedrijf 3, winkel, dienstverlenende bedrijven, wonen.

De huurder van de begane grond heeft ook een vestiging in de Rivierenbuurt in Amsterdam. 

 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Hoorn
Adres:
Kerkstraat 9
Postcode:
1621 CW
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
725000.00

k.k.


Soort:
Overige
Plaats:
Hoorn
Prijs:
€ 725000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio