Bedrijfsruimte bedrijventerrein

5281 LB Boxtel (Boxtel, NB) (22x bekeken)

Omschrijving
Gelegen aan de parallelweg te Boxtel is Bedrijvencentrum de Baanderije een toplocatie voor uw onderneming, web-winkel, magazijn, opslagruimte, atelier of kantoor. Dit bedrijvencentrum ligt omgeven met natuur, nabij het station en slechts enkele minuten van de snelweg A2. Het gebouw is in goede staat en gemoderniseerd.

Algemeen:

Metrage: circa 6000 m2

Huurprijs: In overleg

Te huur: vanaf 15 m2

Parkeerplaatsen: 55 stuks

Parkeerprijs: € 0

Beschikbaar: Direct

Bedrijfsruimten:

De bedrijfsruimten zijn in verschillende oppervlakten beschikbaar. De ruimten zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfsruimte, werkruimte, magazijnruimte en opslagruimte. De bedrijfsruimten zijn voorzien van overheaddeuren, betonvloeren, LED en TL-verlichting, gezamenlijke toiletruimten. Verwarming, water en elektriciteit met krachtstroom aanwezig en in overleg te voorzien.

Kantoorruimte:

Het aanbod kantoorruimte begint met een vloeroppervlak vanaf 14 m2. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid van kantoorruimte. De kantoorruimten in bedrijvencentrum de Baanderije zijn centraal gelegen in het gebouw en zijn voorzien van inbouwverlichting, internet en telefonieaansluitingen, systeemplafond, vloerbedekking en wandradiatoren.

Huurcondities:

Huurprijs: In overleg

Aanvaarding: In overleg

Huurperiode: In overleg

Opzegtermijn: In overleg

Waarborgsom: 3 maanden

De indexering zal jaarlijks per 1 januari, op basis van de CBS- consumentenindex, worden aangepast. In dat geval zal de huurprijs nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorgaande jaar.

Online Bedrijfsmakelaar BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Boxtel, Parallelweg Zuid
Adres:
Parallelweg Zuid 33
Postcode:
5281 LB
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1 /m²/j

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Boxtel
Prijs:
€ 1 /m²/j
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio