ID: 1296 Restaurant gelegen in het gezellige oude…

2712 AC Zoetermeer (Zoetermeer, ZH) (581x bekeken)

Omschrijving

Vleesspecialiteitenrestaurant De Heeren van Soetermeer is gevestigd in het karakteristieke geboortehuis van de beroemde keurslager Piet van den Berg. Het “vlees van Piet” is  tegenwoordig  een begrip binnen de horeca en springt eruit door zijn bijzonder hoge kwaliteit. Bijzondere nauw geselecteerde vleessoorten waaronder die van het M.R.IJ. vlees zijn terug te vinden op de kaart van De Heeren van Soetermeer. Naast het lekkere eten staat dit restaurant bekend om goede bediening en leuke activiteiten zoals “Beers and Meat” avonden en BBQ masters.

De zaak is gelegen in het gezellige oude centrum van Zoetermeer, met gevarieerd winkelaanbod en leuke horeca. Er worden veel evenementen in de straat georganiseerd die  vele extra bezoekers trekken.

De bereikbaarheid van deze locatie is zeer goed. Na 18:00 uur kan er gratis geparkeerd worden en op vrijdag na 21:00 uur. Voor die tijd is het gratis parkeren d.m.v. een blauwe schijf. Tevens is er een extra grote parkeerplaats achter de Nicolaas Kerk op loopafstand. Er zijn ook diverse bus en trein stations op loopafstand.

 

De zaak biedt plaats aan circa 65 personen, ook kunnen gasten hier heerlijk genieten op het fantastische tuinterras. Op dit moment focust het restaurant zich alleen op diner, eventuele uitbreiding door lunch te gaan draaien zal de omzet doen stijgen. Het restaurant heeft goede recensies waaronder een 8.3 bij the Fork.

Het pand heeft een totale oppervlakte van ruim 200 m2. De huurprijs is € 3.370,- (excl. BTW.).

De huidige eigenaar wil na 10 jaar weer eens iets anders en biedt daarom zijn goedlopende restaurant ter overname aan. Voor de inventaris/ goodwill wordt een vraagprijs gehanteerd van € 130.000,00, waarbij moet worden aangemerkt dat de handelsnaam niet bij de koop in zit.

Reacties liefst per e-mail. Verdere informatie wordt eerst verstrekt bij ons op kantoor, waarna pas een afspraak tot bezichtiging wordt gemaakt.

Nadere informatie: Robert van der Starre, robert@vds-horeca.nl  of  070- 330 66 87

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Gelegen in het gezellige oude centrum van Zoetermeer
Adres:
Dorpsstraat 41
Postcode:
2712 AC
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€ 130.000

Soort:
Horecapand
Plaats:
Zoetermeer
Prijs:
€ 130.000
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio