Beleggingspand, Den Haag

2524 RG Den Haag (Den Haag, ZH) (27x bekeken)

Omschrijving

Tussenwoning van een bouwblok bestaande uit een parterrewoning van circa 53 m² en een afzonderlijk dubbel bovenwoonhuis van circa 87 m², gelegen in de wijk Spoorwijk op de grens van Rijswijk te Den Haag. De beiden woningen zijn bouwkundig afgesplitst met een eigen huisnummer, hetgeen geldt voor het algehele straatbeeld. Eén van de woningen is recent vrij van huur gekomen.

De woningen verkeren in redelijk tot goede staat van onderhoud. De woning is voorzien van houten kozijnen met enkel glas. De houten kozijnen aan de voorzijde zullen op korte termijn worden voorzien van nieuw schilderwerk. Verwarming van beide appartementen geschiedt middels een moderne cv-installatie.

De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht. Op de appartementen rust de enkelbestemming 'wonen-1'.

De Beetsstraat is gesitueerd op een handige en praktische locatie tegen de grens met Rijswijk. Openbaar vervoer is op loopafstand met de lijnen 16,18, 26 en het NS station Moerwijk. De supermarkt is hemelsbreed op minder dan 500 meter afstand. Uitvalswegen zijn binnen enkele minuten bereikt en het Juliana park is slechts 200 meter verwijderd.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Den Haag
Adres:
Beetsstraat 258 en 260
Postcode:
2524 RG
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
287500.00

k.k.

Bouwjaar:
1929

Soort:
Overige
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ 287500.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio