Beleggingspand, Den Haag

2524 RG Den Haag (Den Haag, ZH) (160x bekeken)

Omschrijving

Dit object bestaat uit twee zelfstandige woningen verhuurd voor € 14.700 per jaar op basis van twee huurovereenkomsten; een parterrewoning van circa 53 m² met achtertuin en een afzonderlijk dubbel bovenhuis van circa 87 m² met balkon, gelegen in de wijk Spoorwijk op de grens van Rijswijk en Den Haag. Reeds vanaf de bouw in 1929 gebouwd als twee meergezinswoningen, en altijd verhuurd geweest en derhalve kadastraal nog één, maar kadastrale splitsing is wel te realiseren en het object biedt dan ook uitpondpotentie.

De indeling zijn als volgt:
Benedenwoning: entree, hal, trapkast met groepenkast, toiletdouchecombinatie, woonkamer, twee slaapkamers aan de achterzijde, keuken met cv-ketel, tuin.
Bovenwoning: entree, trapopgang naar 1e verdieping, overloop, toilet, badkamer (jaren '80) met balkon, L-vormige doorzon woonkamer met nette moderne standaard open keuken. 2e verdieping: ruime overloop met wastafel, bergruimte, c.v.-ketel en luik naar de bergvliering voorzien van een nokhoogte van circa 2 meter, voorslaapkamer met dakkapel, achterslaapkamer met dakkapel.

De woningen verkeren in een goede staat van onderhoud. De kozijnen in de voorzijde zijn uitgevoerd in kunststof met dubbele beglazing, met uitzondering van de voordeuren. De kozijnen aan de achterzijde zijn deels in kunststof en deels in hout uitgevoerd. Beide woningen zijn voorzien van een individuele moderne cv-installatie.

Het object wordt verkocht met notarieel vastgelegde eeuwigdurend afgekochte erfpachtcanon.

De Beetsstraat is gesitueerd in de vooroorlogse wijk Spoorwijk in het Haagse stadsdeel Laak. Spoorwijk is aangelegd tussen 1918 en 1936 naar het stedenbouwkundig plan van Berlage en bestond voornamelijk uit kleine arbeiderswoningen, omstreeks 1997 is de renovatie van de wijk gestart met behoud van het stratenpatroon, grote delen van de buurt zijn zeer succesvol vernieuwd en is circa 60% van de oude woningvoorraad (1.300 woningen) afgebroken en daarvoor zijn 750 mooie en gevarieerde woningen teruggebouwd. Een flink deel van deze nieuwgebouwde woningen bestaat uit koopwoningen.

De locatie ligt nabij het groene, gezellige en uitgestrekte Julianapark met op korte afstand diverse sportverenigingen en Landgoed te Werve met Het Meer van Te Werve voorzien van natuurzwembad De Put, verder ligt de locatie zeer centraal ten opzichte van De Haagse Hogeschool, Sportcampus Zuiderpark, de Haagse binnenstad, Oud-Rijswijk, WC In De Boogaard, buurtwinkels, uitvalswegen, tram- en buslijnen en NS-station Moerwijk (Rotterdam-Den Haag HS en CS).
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Den Haag
Adres:
Beetsstraat 242 en 244
Postcode:
2524 RG
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
245000.00

k.k.

Bouwjaar:
1929

Soort:
Overige
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ 245000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio