Te huur aangeboden: 135m2 kantoorruimte / bedrijfs…

1059 CR Amsterdam (Amsterdam, NH) (310x bekeken)

Omschrijving

Fransen Vastgoed biedt per direct deze zeer centraal gelegen en moderne kantoorruimte te huur aan!

Direct gelegen nabij uitvalswegen is het een ideale kantoorlocatie / bedrijfslocatie. Het pand is bereikbaar per lift / trapopgang en is gelegen op de eerste verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw en heeft een eigen parkeerplaats.

Het pand is opgedeeld in een boven- en benedenverdieping. De bovenverdieping is voorzien van pantry, toilet en aparte kantoorruimte. De benedenverdieping is voorzien van toilet en pantry.

De opzet, oplevering en indeling is in overleg met de eigenaar in te delen en af te stemmen.

Locatie: Het kantoorgebouw ligt in bedrijventerrein de Schinkel te Amsterdam en is gevestigd op een zichtlocatie langs de ringwegen A10 (West) en A4. Deze strategische locatie is optimaal te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer en ligt op enkele minuten afstand van Luchthaven Schiphol en Amsterdam Centraal.

Het kantoorgebouw: Het kantoorgebouw bestaat uit diverse kantoorunits en kijkt uit op tennispark Jaagpad. De kantoorruimte bestaat uit 135 m² v.v.o. verdeeld over twee etages. In de directe omgeving zijn gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals: M7 Real Estate, CBRE, Anna agency, ZZDP Architecten en diverse horecagelegenheden als Brasserie Jefferson en restaurant Atelier.

Oppervlakte: Het object heeft een totaal metrage van circa 135 m² v.v.o wat momenteel volledig beschikbaar is voor verhuur.

- Totale oppervlakte circa 135m²; - Oppervlakte entree/trapopgang circa 10m²; - Oppervlakte boven verdieping circa 55m²; - Oppervlakte beneden verdieping circa 70m².

Kenmerken pand: - Gelegen nabij uitvalswegen (!); - Verhuurder staat in overleg open voor aanpassingen; - 2x toilet met fonteintje aanwezig; - 2x pantry aanwezig; - 1x parkeerplaats aanwezig; - Eigen cv-ketel, gas- en elektrameter.

Bereikbaarheid: Het kantoorgebouw ligt aan de ringwegen A10 west en A4 van Amsterdam en is daardoor goed bereikbaar met zowel metro, bus en auto.

Per auto: Per auto is het object optimaal te bereiken vanaf de ringweg A10 West. Afslag S107 (Sloten) ligt op 5 autominuten afstand van het kantoorgebouw. Vanaf de A10 zijn rijksweg A4 (Amsterdam-Maastricht) en A9 (Amstelveen-Alkmaar) binnen enkele minuten te bereiken.

Per openbaar vervoer: Op 5 minuten lopen, aan de rand van het bedrijventerrein Schinkel, bevindt zich de dichtstbijzijnde bushalte. Rond het vlakbij gelegen Hoofddorpplein zijn diverse bus- en tramverbindingen. Op 10 minuten loopafstand bevindt zich metrostation Henk Sneevlietweg. Vanaf Dit metro station rijden metrolijnen 50 (Isolatorweg - Gein) en 51 (Isolatorweg - Centraal Station) en zijn onder andere station Sloterdijk, Bijlmer Arena en Amsterdam Amstel binnen enkele minuten te bereiken. Uitstekend bereikbaar

Kortom een ideaal pand met bijzonder veel mogelijkheden en potentie!

Heeft u interesse en wilt u de volgende huurder zijn? Neem dan contact op met Fransen Vastgoed!

Lees meer op onze website: http://www.fransenvastgoed.nl




Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Kantoorruimte, Opslagruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Het kantoorgebouw ligt in bedrijventerrein de Schinkel te Amsterdam en is gevestigd op een zichtloc
Adres:
Pilotenstraat
Postcode:
1059 CR
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€925,- per maand / €1.850,- per maand
Bouwjaar:
2005

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€925,- / mnd…
Meer informatie via
Fransen Vastgoed
0105036912


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio