Beleggingspand, Rotterdam

3026 AG Rotterdam (Rotterdam, ZH) (59x bekeken)

Omschrijving

Verhuurde winkelruimte en een zelfstandige bovenwoning met eigen entree en achtergelegen stenen opslag van in totaal circa 235 m², gelegen aan een drukke winkelstraat, nabij historisch Delfshaven. In de directe nabijheid bevinden zich diverse bekende ketens, zoals Jumbo, Kruidvat, Hans Anders, Dirk en MC Donalds. Direct om de hoek vindt twee keer per week een zeer druk bezochte markt plaats.

De Schiedamseweg in een sterk opkomende winkelstraat, getuige de vele landelijke ketens die zich hier hebben gevestigd. Bovendien is er vrijwel geen leegstand in deze straat te bekennen.

De winkelruimte verkeert in een redelijke tot goede staat van onderhoud. De voormalige dienstwoning mag verhuurd worden aan externe partijen, deze heeft sinds vorig jaar een eigen huisnummer gekregen. In 2013 is de woning opgeknapt en voor het grootste deel gestoffeerd en gemeubileerd.

Het pand is voorzien van een kunststof pui met isolerende beglazing. Elektrisch zonnescherm en anti-inbraakhek welke zijn aangebracht door de eigenaar. Huurder huurt zelf een cv-ketel en is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud hieraan. De winkel en de bovenwoning zijn voorzien van radiatoren, de bovenwoning ook nog eens van een eenvoudige keuken en badkamer, welk in 2016 is voorzien van nieuw kunststof raamkozijn. In de winkel bevindt zich ook een keuken en toilet.

In 2016 is de bijhorende achterliggende loods voorzien van nieuw voegwerk en de ruimte opnieuw geïmpregneerd. Aan de voorgevel zijn in 2016 alle ramen en deuren opnieuw geschilderd en heeft er onderhoud plaatsgevonden aan het dak en schoorsteen.

Op het perceel is het bestemmingsplan "Bospolder - Tussendijken" van kracht.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Rotterdam
Adres:
Schiedamseweg 117a & 117a BE
Postcode:
3026 AG
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
290000.00

k.k.

Bouwjaar:
1921

Soort:
Overige
Plaats:
Rotterdam
Prijs:
€ 290000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio