Bedrijfsruimte

4462 HB Goes (Goes, Z) (70x bekeken)

Omschrijving
Modern bedrijfspand met kantoorruimte beschikbaar op bedrijventerrein ‘De Poel II’ in Goes. Bij de bouw van het pand in 2006 is gekozen voor een tijdloos ontwerp en is er gebruik gemaakt van duurzame materialen wat de kwaliteit absoluut ten goede is gekomen.

Door de gekozen bouwstijl én de zonnepanelen met een capaciteit van 29.000 WP heeft het gebouw een energielabel A verworven en voldoet het aan alle hedendaagse eisen.

De combinatie van duurzaamheid, moderne uitstraling en een multifunctionele indeling zorgen ervoor dat het pand een absoluut visitekaartje is voor haar gebruikers.

Huurmogelijkheden

Het totale oppervlakte van het gebouw bedraagt circa. 1.460 m2 BVO. Het actueel beschikbare vloeroppervlak bedraagt circa. 1.124 m2 BVO.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Columbusweg 16-18 in Goes aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================


De kantoorvleugel van Columbusweg 18 is volledig verhuurd aan een elektrotechnisch bedrijf. Voor de verhuur zijn de volgende units beschikbaar;

Columbusweg 16;

Begane grond

Kantoorruimte: circa. 180 m2 BVO (inclusief sanitaire voorzieningen en entree)
Bedrijfsruimte: circa. 394 m2 BVO

1e verdieping

Kantoorruimte: circa. 156 m2 BVO (inclusief overloop en sanitaire voorzieningen)

Columbusweg 18;

Begane grond

Bedrijfsruimte: circa. 394 m2 BVO

De beschikbare bedrijfsunits zijn zowel gezamenlijk als afzonderlijk te huur. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de huurvoorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Parkeren

Op het volledig verharde buitenterrein zijn circa. 15 parkeerplaatsen beschikbaar. Eventuele extra parkeergelegenheid is in de directe omgeving voldoende aanwezig.

Bestemming


Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Voorzieningen bedrijfsruimte

- Alarminstallatie
- Aluminium kozijnen met dubbele beglazing
- Monoliet afgewerkte betonvloeren
- Brandpreventiemiddelen
- Krachtstroom
- Elektrische overheaddeuren
- TL – verlichting
- Donkerstralers
- Vrije hoogte van circa. 5 meter
- Vloerbelasting van circa. 1.600 kg/m2
- Perslucht aanwezig

Voorzieningen kantoorruimte

- Airconditioning
- Alarminstallatie
- Aluminium kozijnen met dubbele beglazing
- Glasvezelverbinding
- Patchkast
- Mechanische ventilatie
- Stucwerkwanden
- Sanitaire voorzieningen met douche
- Wandradiatoren
- Pantry

Modernisering kantoorruimte

De verhuurder is bereid om de kantoorruimte te moderniseren middels nieuwe vloeren en glazen scheidingswanden. Dit alles gebeurt in overleg met de nieuwe huurder zodat deze aan zijn of haar wensen voldoet.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de huurvoorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Huurprijzen

Huurprijs kantoorruimte: vanaf € 95,- per m2 per jaar excl. BTW (afhankelijk van het daadwerkelijke afwerkingsniveau)

Huurprijs bedrijfsruimte: € 50,- per m2 per jaar excl. BTW

Overige huurcondities

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: In overleg.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Columbusweg 16-18 Goes aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Goes, Columbusweg
Adres:
Columbusweg 16
Postcode:
4462 HB
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
50 /m²/j
Bouwjaar:
2006

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Goes
Prijs:
€ 50 /m²/j
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio