Bedrijfsruimte

1105 AR Amsterdam (Amsterdam, NH) (41x bekeken)

Omschrijving
Representatief bedrijfspand met kantoorruimte beschikbaar aan de Schurenbergweg 6 Amsterdam Zuidoost. Het pand heeft een stoere industriële look en een hoogwaardige afwerking. De bedrijfshal is efficiënt ingericht en beschikt over 3 overheaddeuren en een loadingdock met een vrije hoogte van 5.20 meter. De kantoren zijn modern, met praktisch ingedeelde ruimtes die klaar zijn voor gebruik.


Algemeen

Bedrijfsruimte: circa. 4.288 m2
Kantoorruimte: circa. 1.158 m2

In samenspraak met de beheerder is deelverhuur mogelijk. Voor meer informatie omtrent de huuromstandigheden neem contact op met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Schurenbergweg 6 in Amsterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

U huurt al een parkeerplek voor €1.100,- per jaar.

Ligging en bereikbaarheid

De bedrijfsunit is direct gelegen naast de op- en afritten van de A9 wat een directe verbinding heeft met de A2 en de A10.
Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, metrostation en NS- station Holendrecht ligt op enkele minuten loopafstand. Dit station heeft directe verbindingen met onder andere Amsterdam Centraal, Utrecht en Rotterdam.

Voorzieningen

• Goed bereikbaar
• Gaaf interieur
• Efficiënte inrichting

Huurcondities

Huurprijs bedrijfsruimte: € 70,- per m2 per jaar excl. BTW
Huurprijs kantoorruimte: €135,- per m2 per jaar excl. BTW
Parkeerplaats: €1.100 per plek per jaar.
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Aanvaarding: In overleg
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Schurenbergweg 6 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Amsterdam, Schurenbergweg
Adres:
Schurenbergweg 6
Postcode:
1105 AR
Huur/koop:
Prijs:
0

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
 
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio