Beleggingspand, Tilburg

5022 BV Tilburg (Tilburg, NB) (43x bekeken)

Omschrijving

Kamerverhuurpand van in totaal circa 89 m² gelegen in de wijk Groenewoud te Tilburg. De diverse Hogescholen, Universiteit en het centrum zijn op maximaal vijftien minuten fietsafstand gelegen. Het object is thans vrij van huur en hiermee kan volledig naar eigen zin invulling worden gegeven aan het soort huurders en de huurprijzen. 

Er is een omzettingsvergunning aanwezig voor vier personen en betreffende vergunning kan worden uitgebreid naar vijf personen. De gebruiksmelding ten behoeve van de brandveiligheid is reeds gedaan bij de gemeente Tilburg. De geprognosticeerde verhuursituatie gaat uit van vier personen verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping (twee op de begane grond en twee op de verdieping). 

Recent zijn er diverse onderhoudswerkzaamheden door de eigenaar uitgevoerd, waaronder:
- het vernieuwen van de badkamer;
- het vernieuwen van de keuken;
- nieuwe laminaatvloer;
- nieuw schilderwerk aan de binnenzijde. 

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt middels een cv-combiketel, het object is vrijwel volledig voorzien van dubbele beglazing en de meterkast is uitgerust met vier groepen en één aardlekschakelaar. Qua gemeenschappelijke ruimten is er sprake van één keuken, één badkamer en een separaat toilet op de begane grond. De op het oosten gelegen achtertuin is circa 15 m² groot. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand
Ligging:
Tilburg
Adres:
Merelstraat 44
Postcode:
5022 BV
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
205000.00

k.k.

Bouwjaar:
1928

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Tilburg
Prijs:
€ 205000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio