Beleggingspand, Kerkrade

6463 AM Kerkrade (Kerkrade, L) (41x bekeken)

Omschrijving

Appartement in verhuurde staat te koop in een appartementencomplex met lift, nabij het centrum in de wijk Chévremont te Kerkrade van in totaal circa 72 m².

Het appartement is gesitueerd op de zevende verdieping. Via de galerij is de woning toegankelijk welke vanuit de hal toegang verschaft tot een separate keuken, woonkamer van 34 m2 en 3 slaapkamers. De badkamer beschikt over een douche en wastafel en het toilet is apart. Balkon is toegankelijk vanuit de woonkamer en master bedroom en gesitueerd op westen. Tevens is er mogelijkheid om een vierde slaapkamer te creëren en beschikt het appartement over een bergin, gelegen op de begane grond.

In Kerkrade-West, nabij het centrum en tussen Rolduc en Erenstein, bevindt zich dit keurig verzorgd appartementencomplex aan de Zonstraat. Het complex kent een strategische ligging met goede aansluiting op de uitvalswegen naar dichtbij gelegen steden als Heerlen, Maastricht en Aken. Winkelvoorzieningen en sportfaciliteiten zijn in ruime mate aanwezig. Ook woont u op steenworp afstand van het wandel- en natuurgebied "Park Gravenrode" en het eeuwenoude Rolduc en op loopafstand van Chevremont.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Kerkrade
Adres:
Zonstraat 338
Postcode:
6463 AM
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
89500.00

k.k.

Bouwjaar:
1966

Soort:
Overige
Plaats:
Kerkrade
Prijs:
€ 89500.00 k…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio