Beleggingspand, Maarssen

3603 BA Maarssen (Maarssen, U) (201x bekeken)

Omschrijving

Horecapand van circa 60 m² met bovengelegen woning van circa 29 m², gelegen in de historische dorpskern van Maarssen. Het object is aangemerkt als een Gemeentelijk Monument. In het horecagedeelte is Cafe Buff gevestigd. De exploitant van het horecagedeelte verhuurd de bovenwoning onder aan een particulier.

Het object verkeert in goede staat van onderhoud. Het café is gesitueerd op de begane grond en de eerste etage welke middels een houten trap is te bereiken. Het object is op de begane grond voorzien van een ruime bar met toegang tot kelder waar de biertanks gesitueerd zijn, brandmeldinstallatie, brandblussers, gestuukte wanden en plafonds, houten kozijnen met dubbele beglazing en een airco installatie. Op de eerste etage bevinden zich de gescheiden en volledig betegelde heren en damestoiletten. Deze etage is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing en voorzetramen. Op de eerste etage hangen de dartborden en is een klein stukje opslagruimte. Het horecagedeelte beschikt aan de voorzijde over een terrasvergunning en een vergunning voor het exploiteren van twee gokautomaten.

De bovenwoning beschikt over een eigen huisnummer en een separate opgang met laminaatvloer in de hal en is gelegen op de tweede etage. Op de eerste etage bevindt zich de cv-opstelling. Dit betreft een relatief jonge Intergas cv-installatie. Het appartement is voorzien van een woonkamer met open en nette keuken, slaapkamer en badkamer voorzien van douche en toilet. Het appartement is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing aan de voorzijde en houten plafonds. Het platte dak is vijf jaar geleden vervangen even als de goten en verkeert derhalve in uitstekende staat. Het pannendak ziet er eveneens keurig uit. 

Het object is gelegen in de sfeervolle dorpskern, pal tegenover de Heilig Hartkerk en nabij een historisch bruggetje dat de beiden stukken van de Dorpskern van Maarssen met elkaar verbindt over de Vecht. In de directe nabije omgeving zijn diverse horeca-, en winkelgelegenheden gevestigd. Het is mogelijk om op circa 100 meter loopafstand betaald te parkeren. De dichtstbijzijnde bushalte is op circa vijf min loopafstand gelegen. Maarssen-Dorp is uitstekend bereikbaar met de auto middels uitvalswegen vanaf de A2, A12, A27 en A28.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Horecapand
Ligging:
Maarssen
Adres:
Breedstraat 8-10
Postcode:
3603 BA
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
359000.00

K.K.

Bouwjaar:
1913

Soort:
Horecapand
Plaats:
Maarssen
Prijs:
€ 359000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio