Beleggingspand, Nunspeet

8071 GW Nunspeet (Nunspeet, GL) (182x bekeken)

Omschrijving

Twee commerciële ruimten van in totaal circa 448,3 m² BVO en een bovenwoning van circa 186,4 m² GO, gelegen in het centrum hart van Nunspeet. Het object is gelegen op eigen grond en is door de loop der jaren goed onderhouden en verkeert derhalve in goede staat.

De Ds. Martiniuslaan 6, 6A en 6B grenst aan het centrale marktplein van Nunspeet, waar op donderdagochtend de weekmarkt plaatsvindt. Aan dit plein zijn onder andere de Rabobank, Jamin, Cosmo Hairstyling en Pearle gevestigd. In directe nabijheid is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Zowel de bovenwoning als de commerciële ruimten beschikken over eigen nutsaansluitingen. De bovenwoning is te bereiken via een eigen opgang en beschikt eveneens over een ruime zolder die mogelijkheid biedt voor de ontwikkeling van een tweede appartement. De bovenwoning en één van de twee commerciële ruimte worden in verhuurde staat opgeleverd. De potentiele kale huurstroom bedraagt € 81.559,-; rekening houdend met de actuele huurprijs waar de leegstaande ruimte momenteel voor wordt aangeboden. 

Nunspeet is een goed winkeldorp met een grote verscheidenheid aan winkels en een goede weekmarkt. Dit maakt Nunspeet aantrekkelijk als winkelgebied. Het ligt nabij de uitgestrekte bossen van de Veluwe alsmede aan het weidelandschap langs de Randmeren. Vooral ’s zomers is de gemeente in trek bij (natuur)toeristen. Het dorp heeft een NS-station en is gelegen nabij de snelweg A28.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Nunspeet centrum' van kracht met enkelbestemming 'Horeca'. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Nunspeet
Adres:
DS. Martiniuslaan 6, 6A, 6B
Postcode:
8071 GW
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
899000.00

k.k.

Bouwjaar:
1950

Soort:
Overige
Plaats:
Nunspeet
Prijs:
€ 899000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio