Beleggingspand, Maastricht

6217 NJ Maastricht (Maastricht, L) (51x bekeken)

Omschrijving

Kamerverhuurpand van circa 140 m² met vier kamers gelegen in de noordwestelijke woonwijk Caberg te Maastricht. Er is een omgevingsvergunning voor kamerverhuur aanwezig. 

Het pand is geheel onderkelderd en bestaat verder uit een carport, garage, woonkamer, eetkamer, keuken, toilet, een badkamer met toilet en vier slaapkamers. De achtertuin is ongeveer 50 meter diep. Het object is voorzien van centrale verwarming (HR combi cv-ketel). 

De verwarmde garage van circa 34 m² oppervlak is bereikbaar via de gedeelde oprit met de buren. De woonkamer met allesbrander (kachel) is circa 11,5 m² en voorzien van een plankenvloer. Het eetkamergedeelte is circa 19 m². De keuken (circa 8,46 m²) is voorzien van een terrazzoblad, vaatwasser, vriezer, koelkast, 5-pits gaskookplat en afzuigkap. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers (circa 16 m² en circa 20 m²) gesitueerd, waarvan laatstgenoemde met een ruim balkon. Daarnaast is op de eerste verdieping een badkamer met ligbad/douche, tweede toilet, wastafel en handdoekradiator gesitueerd. De tweede verdieping bestaat uit één slaapkamer van circa 29 m² met eigen douche en wasbak. 

Het object is op ongeveer acht minuten fietsafstand gelegen van het centrum van Maastricht. In de nabije omgeving zijn diverse eet- en winkelgelegenheden gesitueerd, waaronder de supermarkt PLUS. Daarnaast is Winkelcentrum Brusselse Poort binnen drie fietsminuten te bereiken. Zuyd Hogeschool is op ongeveer 270 meter gelegen van de woning en Hogeschool E3 en ROC Leeuwenborgh Maastricht op circa drie kilometer.

Het object is zowel met openbaar als eigen vervoer goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is op grofweg 130 meter gelegen. Daarbij is het mogelijk om in de omliggende straten gratis te parkeren. De N278 (Maastricht - Vaals) is op 1,1 km afstand gelegen en heeft een verbinding met de tunnel A2 (Kruist Maastricht), welke binnen 13 autominuten te bereiken is.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand
Ligging:
Maastricht
Adres:
Frans van de Laarstraat 2
Postcode:
6217 NJ
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
345000.00

k.k.

Bouwjaar:
1954

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Maastricht
Prijs:
€ 345000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio