Beleggingspand, Assen

9403 AK Assen (Assen, D) (57x bekeken)

Omschrijving

Functioneel bedrijfspand met showroom van 1.530 m² op een mooie zichtlocatie op het Stadsbedrijvenpark te Assen. Het object met verschillende gebruiksmogelijkheden is gelegen op een kavel van 2.225 m². 

Locatie:
Zowel de afslag naar de A28 als het centrum van Assen liggen op vijf minuten rijden. Het pand is gesitueerd in een flauwe bocht en daardoor is het pand van beide aanrijdroutes optimaal zichtbaar. 

Indeling: 
De bedrijfsruimte op de begane grond bestaat uit twee gekoppelde bedrijfshallen voorzien van een brandafscheidende roldeur, met hierbij een showroom, kantoorrruimte, een pantry en een toilet. De bedrijfshallen zijn allebei goed bereikbaar via de voorzijde of via de zij-ingang waar laden of lossen onder een afdak mogelijk is. Het afdak is inpandig en kan tevens voor opslagruimte (zolder) worden gebruikt. In de achterste bedrijfshal is tevens een toilet met sanitaire voorzieningen aanwezig.

Installaties:
Alle installaties zijn recent vervangen. In het pand is een gescheiden CV installatie aanwezig voor de vloerverwarming en verwarming van de kantoren met showroom. De CV voor de vloerverwarming is weersafhankelijk geregeld waardoor het energieverbruik zuiniger is. Alle verlichting in het pand is voorzien van LED en nieuwe TL armaturen.

Parkeren
Er zijn voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Opleveringsniveau
- deels systeemplafond voorzien van LED verlichting;
- afgewerkte scheidingswanden;
- pantry;
- toiletgroep;
- centrale verwarming
- 2 (nieuwe) overheaddeuren;
- alarminstallatie.

Bestemming:
Het object valt binnen het bestemmingsplan "Stadsbedrijvenpark" met de bestemming "Bedrijventerrein", functieaanduiding bedrijf t/m categorie 3.2. Een kandidaat huurder is er zelf verantwoordelijk voor dat het door haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Assen, telefoonnummer: 14 0592.

Een mooie belegging, met langjarige rust en zekerheid. De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Beleggingspand
Ligging:
Assen
Adres:
W.A. Scholtenstraat 30
Postcode:
9403 AK
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
689000.00

k.k.

Bouwjaar:
1972

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Assen
Prijs:
€ 689000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio