Prachtige winkelruimte (ca 86m2) aangeboden op A++…

3144BA Maassluis (Maassluis, ZH) (279x bekeken)

Omschrijving

Prachtige winkel(-ruimte) aangeboden op drukke A locatie in Maassluis

In het in 2018 geheel gerenoveerde en uitgebreide Winkelcentrum Koningshoek bieden wij onze bedrijfsruimte ter overname / te huur aan. De ruimte bestaat uit ca. 86 m2 (+ extra verdieping in een gedeelte van de winkel) op een geweldige locatie: direct aan een uitgang bij het parkeerterrein en het gemeentehuis van Maassluis.

In de nieuwe vleugel waar de ruimte is gevestigd bevinden zich de HEMA, Cuts & Colors (Kappersketen), Nieuw versconcept ALDI en Holland & Barrets.
De ruimte heeft een doorzichtig rolluik waarmee het geheel kan worden afgesloten.

De ruimte heeft rondom ramen en biedt hierdoor de geweldige mogelijkheid om rondom te kunnen etaleren en geeft een geweldige uitstraling naar buiten toe. Het pand is voorzien van een vide ('zolder') in het achterste gedeelte van de ruimte waardoor extra ruimte ontstaat voor bijvoorbeeld kantoor. Er ligt een betonnen ondervloer waarop momenteel trendy steenschotten zijn geplaatst welke zijn over te nemen. Daarnaast bevat de ruimte heldere verlichting (gasontladingslampen) op rails die in 2017 zijn aangebracht en ook voor overname beschikbaar zijn.

Over de additionele huur van een kelderruimte is met de verhuurder te praten. 

Het winkelcentrum heeft een grote aantrekkingskracht op publiek in de gehele regio (Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Westland) en heeft onlangs meegedaan aan de verkiezing
voor het winkelcentrum met de beste retailontwikkeling (NRW Jaarprijs).

De winkelruimte is in overleg met verhuurder per direct beschikbaar. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen om u vervolgens bij interesse te laten informeren door verhuurder over de uitgebreide mogelijkheden.
Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
populair winkelcentrum, aan parkeerplaats, nabij HEMA
Adres:
Koningshjoek 93072
Postcode:
3144BA
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
Prijs in overleg met verhuurder, indicatie 29 euro
Bouwjaar:
2018

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Maassluis
Prijs:
€ Prijs in o…
Meer informatie via
Schaapskooi

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio