Beleggingspand, Amsterdam

1072 LC Amsterdam (Amsterdam, NH) (11x bekeken)

Omschrijving

Appartement van circa 79 m² GBO en een appartement van circa 75 m² GBO, respectievelijk gelegen in de hippe wijken 'Oude Pijp' en de 'Oosterparkbuurt' te Amsterdam. Het appartement in de Oude Pijp beschikt over een omzettingsvergunning voor de verhuur van vier onzelfstandige woonruimte en wordt thans verhuurd aan vier studenten. Het appartement in de Oosterparkbuurt wordt verhuurd aan een duurzaam gemeenschappelijk huishouden (DGA) bestaande uit vier studenten. Ook hier is een omzettingsvergunning voor de verhuur van vier onzelfstandige woonruimte aanwezig.

Ferdinand Bolstraat 85-1:
Het appartement is volledig eigendom en verkeert in redelijke tot goede staat van onderhoud. Het appartement is voorzien van een laminaat vloer, stuukwerk en houten kozijnen met enkele beglazing. Het geheel bestaat uit vier slaapkamers, woonkamer, eenvoudige keuken en badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Verwarming geschiedt middels een cv-ketel uit 2010.

Het object is gelegen in de zeer gewilde wijk 'Oude Pijp' met een breed scala aan landelijke winkelformules, lokale retailers en horeca. De Albert Cuypmarkt is op loopafstand gelegen, evenals het Sarphatipark en het Rijksmuseum. Het centrum van de stad is binnen een paar minuten fietsen te bereiken. De metro stopt voor de deur evenals diverse bussen. Met de auto is het object uitstekend bereikbaar middels uitvalswegen vanaf de A10.

Vrolikstraat 116B:
Het appartement is gelegen op erfpacht (afgekocht tot 2056) en verkeert in redelijk tot goede staat van onderhoud. Het appartement is voorzien van een nette laminaat vloer, gestuukte wanden en plafonds en deels kunststof en deels houten kozijnen met deels enkel en deels dubbele beglazing. Het geheel bestaat uit vier slaapkamers, woonkamer, net keukenblok en vernieuwde badkamer voorzien van douchte, toilet en wastafel. Verwarming geschiedt middels een cv-ketel uit 2018.

Het object is gelegen in de Oosterparkbuurt naast het gelijknamige Oosterpark. De directe omgeving barst van de landelijke winkelformules, lokale retailers en horecagelegenheden. Op slechts acht minuten fietsen is Amsterdam centrum te bereiken. In de straat zijn diverse bus en metrohaltes gelegen. Met de auto is het object goed bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A10.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand
Ligging:
Amsterdam
Adres:
Ferdinand Bolstraat 85-1 & Vrolikstraat 116B
Postcode:
1072 LC
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
1010000.00

K.K.


Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€ 1010000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio