Kantoorruimte

3881 BG Putten (Putten, GL) (34x bekeken)

Omschrijving
De enige echte A-centrumlocatie! Gelegen in het aantrekkelijke centrum van Putten met diverse publiekstrekkers op korte afstand, staat dit goed onderhouden object aan de Verlengde Dorpsstraat 3.

Deze straat is een van de belangrijkste aders van het centrum van Putten. Omdat deze straat de hoofdstraat is om het centrum van Putten binnen te gaan hebben hier diverse grotere winkelketens zich gevestigd. Bij deze entree van het centrum van Putten zit de Albert Heijn op de hoek van de straat, de Hema recht tegenover het pand en een breed geschakeerd aanbod van winkels volgt verder het centrum in. Door de volgroeide eikenbomen, ruime parkeergelegenheid en het markante kerkgebouw op de achtergrond is deze winkelstraat een van de mooiste van het centrum van Putten


In het voormalige ABN-AMRO gebouw, wat nu in gebruik is als publiekswinkel van de gemeente Putten is voldoende ruimte voor het exploiteren van diverse winkels.
De begane grond is ca. 321 vierkante meter, op de eerste verdieping is nog eens een ruimte van ca. 45 vierkante meter. Achter het pand zijn 10 parkeerplaatsen, waardoor parkeren voor personeel en/of leveranciers nooit een probleem is. Aan de voorzijde zijn genoeg openbare parkeerplaatsen.

Bijzonderheden van dit object:
- Winkelruimte gelegen op een A-locatie in het centrum van Putten;
- Gevarieerd straatbeeld met breed geschakeerd aanbod van diverse winkels en horecagelegenheden;
- Gelegen in de directe omgeving van de Albert Heijn Supermarkt (recent gerenoveerd), Hema en diverse andere voorzieningen voor dagelijkse boodschappen;
- Architectonisch in het oog springend pand, zeker zichtbaar in de winkelstraat;
- Bestemmingsplanmatig aangekaart als Centrum-2 bestemming;
- Oppervlakte begane grond ca. 321 vierkante meter;
- Oppervlakte eerste verdieping ca. 45 vierkante meter;
- Voldoende parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde van object;

Afwerkingsniveau
- Kantoorindeling met separate spreek-/vergaderruimtes (4 spreekkamers);
- Toiletgroep;
- Pantry;
- Te openen ramen;
- Systeemplafond met verlichting;


LET OP!
Het is mogelijk het pand gedeeltelijk te huren. Vanaf 170 vierkante meter is het mogelijk het pand op te splitsen. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden.


Conform de bestemming van het perceel (centrum –2) zijn er talloze bestemmingen mogelijk.

Overdracht

Huurprijs:
Begane grond € 150,- per vierkante meter per jaar
Eerste verdieping € 80,- per vierkante meter per jaar
(excl. btw, verbruiks– en gebruikerslasten).
Status: Beschikbaar
Huurtermijn: in overleg
Aanvaarding: In overleg, deelverhuur mogelijk!

Oppervlakte en inhoud
Vloeroppervlakte Begane grond ca. 321 m2
Eerste verdieping ca. 45 m2

Energie
Energielabel Nog niet bekend

Kadastrale gegevens
Putten, sectie C, nummers 10134 en 10135


HUUROVEREENKOMST
Als de partijen het eens zijn over de huurprijs, de voorwaarden, de ingangsdatum en over de eventuele ter overname zijnde roerende zaken, dan zullen wij zorg dragen voor een correcte vastlegging in een (huur)overeenkomst. Wij werken met de (huur)overeenkomst welke is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), inclusief de Algemene Bepalingen.

BTW & INDEXERING
Het uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Indien huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd. De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens, zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

KOSTEN NUTSBEDRIJVEN & ONDERHOUDSCONTRACTEN
Voor zover dit niet in de servicekosten is opgenomen, zal de huurder voor eigen rekening en risico contracten afsluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektriciteit. De huurder zal -voor zover dit niet in de servicekosten is opgenomen- in overleg met de verhuurder voor eigen rekening en risico contracten afsluiten voor het periodiek onderhoud en de controle van de tot de ruimte behorende technische installaties.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bij een huurovereenkomst is het gebruikelijk dat de huurder, vóór de sleuteloverdracht en voor de ingangsdatum van de huurovereenkomst, aan verhuurder een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft. Deze bepaling wordt standaard opgenomen in de huurovereenkomst.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================


Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Putten, Verlengde Dorpsstraat
Adres:
Verlengde Dorpsstraat 3
Postcode:
3881 BG
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
80 /m²/j
Bouwjaar:
1980

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Putten
Prijs:
€ 80 /m²/j
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio