Winkelruimte

5035 KL Tilburg (Tilburg, NB) (69x bekeken)

Omschrijving
Representatieve commerciële ruimte te huur in winkelcentrum “De Vallei” (Reeshof) in Tilburg. Qua indeling en uitstraling biedt deze commerciële ruimte met name voor MKB-ondernemers uitstekende perspectieven!
Winkelcentrum De Vallei is ideaal voor de Reeshofbewoners die daar hun dagelijkse boodschappen kunnen doen. Daarnaast vindt u in het winkelcentrum de volgende winkels: Etos, Pearl Opticien, Zeeman, Apotheek, Gall & Gall en de Albert Heijn.

De Vallei heeft een oppervlakte van bijna 4.000 m2 en is gerealiseerd op het terrein dat grenst aan de Spaarnwoudelaan/het Spaarnwouderpad, de Saasveldstraat, de Reuverlaan en de Donge Vallei.
Het winkelcentrum biedt volop keus aan in diverse winkels zoals: Etos, Pearl Opticien, Zeeman, Apotheek, Gall & Gall en de Albert Heijn.

De commerciële ruimte is prima bereikbaar middels diverse uitvalswegen van en naar omliggende dorpskernen. Ook middels openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend, de dichtstbijzijnde bushalte is namelijk op loopafstand bereikbaar.

Algemeen

Commerciële ruimte: circa 207 m² BVO

Frontbreedte: circa. 5 meter

Huurprijs: € 35.000,- per jaar, te vermeerderen met B.T.W. en servicekosten.

Parkeren

Bij de commerciële ruimte zijn geen privéparkeerplaatsen aanwezig, in de nabije omgeving zijn 150 parkeerplaatsen gratis beschikbaar.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan is er sprake van een buurt bestemming en is de locatie bestemd voor detailhandel, kantoren, maatschappelijke voorzieningen en dienstverlening.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De ruimte wordt casco opgeleverd.

Huurcondities

Huurprijs: € 35.000,- per jaar, te vermeerderen met B.T.W. en servicekosten.
Servicekosten: Nader overeen te komen
Huurtermijn: 5 jaar
Aanvaarding: In overleg, op korte termijn
Opzegtermijn: 12 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte, Overige
Ligging:
Tilburg, Dalempromenade
Adres:
Dalempromenade 34
Postcode:
5035 KL
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
35000 /j
Bouwjaar:
2007

Soort:
Overige
Plaats:
Tilburg
Prijs:
€ 35000 /j
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio