Beleggingspand, Hilversum

1211 HG Hilversum (Hilversum, NH) (248x bekeken)

Omschrijving

Monumentaal horecapand in het centrum van Hilversum. Dit in het hart van 't Gooi gelegen horecapand is al ruim tien jaar verhuurt aan dezelfde huurder. Het gevoerde concept is succesvol en dat is onder meer te danken aan de gezellige inrichting, het prachtige terras en de gastvrije bediening. De ondernemer is al jaren succesvol en betaalt de huur stipt op tijd.

Verkoper is een Besloten Vennootschap waarin ook de Grolsche Bierbrouwerij BV een belang heeft. Hierdoor is in de huurovereenkomst vastgelegd dat huurder zijn dranken dient af te nemen van dezelfde brouwerij.

Het betreft een hoekpand gelegen aan de Laanstraat. De Laanstraat bevindt zich in het centrum van Hilversum, is autovrij en beschikt over een leuk ruim plein. Het betreft voetgangers / fietsgebied met het centraal station, winkels en andere horecabedrijven op loopafstand.

Bestemmingsplan Binnenstad 2013 is van toepassing met enkelbestemming ‘centrum’. Deze in de bestemming aangewezen grond is bestemd voor horeca op de begane grond voor zover opgenomen in Bijlage 4 op de lijst van toegelaten horeca-inrichtingen. Het gebruik van de huidige exploitatie is binnen deze bestemming toegestaan. Verder  voldoet de ruimte aan de gestelde inrichtingseisen conform de Drank en Horecawet. Dit geldt ook voor de eisen ten aanzien van de brandveiligheid.

Het pand is als volgt ingedeeld: 

Begane grond:
- Restaurant 251 m²
- Keuken 56 m²
- Verkeersruimte 8 m²
- Dienst/opslag 23 m² 
Totaal: 338 m²

Eerste verdieping:
- Dienstruimte 40 m²

Kelder: 
- Toiletten / Hal / Dienst 38 m²
- Dienstruimte 10 m²

Zolderverdieping: 
- Dienstenruimte 100 m²

Het pand is voorzien van dubbel glas en een gasgetookte cv-ketel. Verder zijn alle technische installaties aanwezig. Het bedrijf valt onder de algemene regelgeving ex art. 8.40 Wet Milieubeheer. Het Besluit Horeca-, Sport- en Recreatie-inrichtingen is van toepassing.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Horecapand
Ligging:
Hilversum
Adres:
Laanstraat 35-37
Postcode:
1211 HG
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
1430000.00

k.k.

Bouwjaar:
1739

Soort:
Horecapand
Plaats:
Hilversum
Prijs:
€ 1430000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio