Beleggingspand, Amsterdam

1078 JR Amsterdam (Amsterdam, NH) (115x bekeken)

Omschrijving

Acht kadastraal gesplitste appartementen van in totaal circa 623 m² G.O. in de Rivierenbuurt in Amsterdam. Hiervan vormen drie appartementen één geheel pand: Diezestraat 30. De overige vijf appartementen, waarvan drie gelegen op de begane grond, maken (in twee gevallen gezamenlijk) onderdeel uit van andere panden in de straat.

Het staat partijen vrij om op ofwel enkel de Diezestraat 30 ofwel alle acht appartementen te bieden.

Maar liefst vier van de acht appartementen bevinden zich op de begane grond en beschikken over een ruime tuin die, na opzegging van de huur, mogelijkheid biedt tot uitbouw en aanleg van dakterrassen. De Diezestraat 30 beschikt over een leegstaande daknok. Drie appartementen bevinden zich op de eerste verdieping, waarvan twee over een geconverteerde berging beschikken.

De appartementen zijn gelegen in één van de meest courante straten van de Rivierenbuurt in stadsdeel Zuid. Om de hoek van de Maas- en de Scheldestraat bevinden zich vele restaurants en terrassen.

Het Beatrixpark en Amstelpark zijn fietsend binnen vijf minuten te bereiken. De bereikbaarheid is uitstekend dankzij het nieuw aangelegde metrostation Europapark van de Noord Zuidlijn en het treinstation RAI. Deze bevinden zich op loopafstand. 

Er zijn NEN 2580 meetcertificaten opgesteld voor zeven van de acht appartementen. Het totale gebruiksoppervlakte van het achttal appartementen bedraagt ca. 623 m² G.O. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Amsterdam
Adres:
Diezestraat 30-H, 30-I, 30-II, 17-H, 19-H, 19-I, 26-I & 32-H
Postcode:
1078 JR
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
42779.00

kale huur per jaar, na aftrek erfpacht

Bouwjaar:
1929

Soort:
Overige
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€ 42779.00 k…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio