Kantoorruimte bedrijventerrein

3882 TS Putten (Putten, GL) (46x bekeken)

Omschrijving
Op een zeer centraal gelegen locatie nabij het centrum van Putten, het station en diverse uitvalswegen staat deze zeer representatieve kantoorruimte gelegen op het bedrijventerrein ''De Hoge Eng''. Op deze centrale locatie geniet u van alle voorzieningen die binnen handbereik zijn gelegen. Het pand zelf is een echte eyecatcher dat in harmonie met de omgeving is gebouwd. Daarnaast zal de groene omgeving u zeker aanspreken. Naast het pand is een klein parkje en een groene zone gesitueerd. Heerlijk om even een luchtje te scheppen tijdens de lunchpauze. Wilt u werken in een representatieve, unieke en lichte omgeving? Lees dan snel verder, deze kantoorruimte voldoet aan al uw (werk) wensen.

De betreffende kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping van het fraai ogende pand, heeft een gezamenlijk entree en een trapopgang naar boven.
Op het terrein, voorafgaand aan de kantoorruimte, is voldoende parkeerruimte voor het parkeren van meerdere auto's. Via de gezamenlijke entree met intercom bereikt u de trap die naar de kantoorruimte op de 1e verdieping leidt.

De ruimtes hebben de navolgende indeling.
Voorportaal met gang naar de diverse separate ruimtes. Royaal kantoor aan de voorzijde van het pand met speelse ronding van de muur. Hier zou een zeer fraaie vergaderruimte of ontvangstruimte voor klanten gerealiseerd kunnen worden! Door de vele ramen in deze muur komt hier veel natuurrijk daglicht naar binnen. Een deel van deze ramen zijn voorzien van kunststof draai en kiepkozijnen waardoor deze ramen gemakkelijk zijn te openen. Deze ruimte is ook voorzien van een airco-installatie. Naast deze grote ruimte vindt u een kleine kantoorruimte en daarnaast nog een grotere kantoorruimte met een klein keukenblokje. Zeer praktisch om hier een eigen koffiehoek te maken voor deze ruimte.

Aan de achterzijde van het pand zijn de toiletten en een werkkast gesitueerd. Aan de andere zijde is nogmaals een grote ruimte gecreëerd met ook een eigen keukenblok. Daarnaast vindt u nogmaals twee kantoorruimtes. De kantoorruimtes zijn allemaal afgewerkt met strakke wand- en plafondafwerking. De keurige afwerking van de kantoorruimtes in combinatie met het vele daglicht dat binnenkomt in de ruimtes maakt dit naast een zeer fijne plek om te werken ook een zeer representatieve ruimte om bijvoorbeeld klanten te ontvangen.

Bijzonderheden
- Zeer fraai pand gelegen op een centrale locatie in Putten
- Representatieve uitstraling
- Gelegen nabij diverse groenvoorzieningen
- Royale kantoorruimtes voorzien van strakke wand- en plafondafwerking
- Alle kantoorruimtes zijn voorzien van voldoende stopcontacten en aansluitingen
- Totale vloeroppervlakte van de kantoorruimte bedraagt ca. 234m2
- Kantoorruimtes in diverse maten gerealiseerd, mogelijkheid tot het zelfstandig werken maar bijvoorbeeld gezamenlijk vergaderen
- Voorzien van airco-installaties, glasvezel en eigen pantry
- Bouwjaar 1999 en door de jaren heen uitstekend onderhouden
- Voldoende parkeergelegenheid voor het object (t.b.v. auto's van medewerkers maar uiteraard ook klanten)
- Groot reclamebord voor het pand - échte eye-catcher!

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn bij deze flexibele kantoorruimte? Een bezichtiging is van harte aanbevolen! Deze representatieve ruimte is niet alleen een uitkomst om in te werken, ook ontvang je klanten netjes en in een moderne omgeving. Deze kantoorruimte is een echt visitekaartje voor jouw bedrijf!

Neem contact op met ons kantoor door te bellen naar 0341-354635 of mail naar info@hghmakelaars.nl. Wij staan je graag te woord.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Putten, Midden Engweg
Adres:
Midden Engweg 15 B
Postcode:
3882 TS
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1 /m
Bouwjaar:
1999

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Putten
Prijs:
€ 1 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio