ID: 4109 Horecalocatie in het centrum van Den Haag

2512 BX Den Haag (Den Haag, ZH) (53x bekeken)

Omschrijving

Midden in het hart van het centrum van Den Haag is restaurant gevestigd. Onlangs is deze zaak nog geheeld vernieuwd. Een mooie locatie voor een relatief lage huur!

In totaal bedraagt de oppervlakte van de bedrijfsruimte circa 50 m2. De vraagprijs voor overname van de inventaris/ goodwill is € 49.500,00. De huurprijs is gebaseerd op de begane grond, eerste en tweede etage en bedraagt circa € 1850,00 per maand excl. btw. De verhuur van de bovenwoning(en) levert een huur van circa € 1600,00 op waardoor er voor de bedrijfsruimte slechts € 250,00 huur per maand overblijft.

Momenteel is het concept gebaseerd op een Chinees concept, maar verandering van het concept is uiteraard mogelijk. De huidige openingstijden zijn elke dag van 16:30 tot 22:00 uur. Uitbreiding van de openingstijden zouden kunnen zorgen voor een verhoging in de omzet.

De Raamstraat is gelegen tussen de Vlamingstraat en de Grote Markt. Wat voorheen een achterafstraatje was wordt nu een gezellig straat met beter aanzien. De klinkers worden schoongespoten er komen gezellige bloembakken, de straatverlichting wordt aanzienlijk verbeterd en er komt ruimte voor de afvalcontainers die aan het zicht worden onttrokken.

Maar bovenal wordt er een unieke muurschildering gemaakt door The Hague Street Art. Dit kunstwerk zal de straat zeker doen opleven!

De huidige vergunning is categorie 2. Dit laat openingstijden toe van 07:00 uur tot 02:00 uur, 7 dagen per week. Alcoholvergunning aanwezig.

Voor de snelle beslisser een ultieme kans op voor uzelf te beginnen!

Meer informatie: VDS Horeca Interim Christiaan Spoel 070- 330 66 87 of email naar Info@vds-horeca.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Centrum Den Haag
Adres:
Raamstraat 15
Postcode:
2512 BX
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€ 49.500,00

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ 49.500,00
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaar
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio