Beleggingspand, Tilburg

5048 CJ Tilburg (Tilburg, NB) (135x bekeken)

Omschrijving

In Tilburg gelegen bedrijfsobject met een grote showroom, opslag en kantoorruimtes met receptie van in totaal circa 435 m². 

Dit op bedrijventerrein Vossenberg, aan drukke doorgaande weg gelegen bedrijfsobject ligt in perfecte verbinding met de grotere uitvalswegen naar steden als Breda, Tilburg en Eindhoven. Het object ligt op een zichtlocatie op de hoek van dit met een hek beveiligde bedrijventerrein. Het maakt gebruik van stadsverwarming dat in het overgrote deel van de Reeshof ligt aangelegd.

Op de begane grond vestigd zich de entree, kantoorruimte met receptie, de showroom, bedrijfshal met overheaddeur en een toiletgroep. Op de verdieping is een tweetal kantoorruimtes te vinden met een rolluik naar de betonnen entresolvloer. Parkeermogelijkheden zijn aanwezig op eigen terrein aan de voor- en de achterzijde. 

Op het perceel is het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Vossenberg 2008" met enkelbestemming "Bedrijventerrein" van kracht. Deze enkelbestemming maakt het uitsluitend mogelijk de grond te gebruiken voor bedrijfsdoeleinden.

 
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Beleggingspand
Ligging:
Tilburg
Adres:
Pallasstraat 52
Postcode:
5048 CJ
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
295000.00

K.K.

Bouwjaar:
1999

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Tilburg
Prijs:
€ 295000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio