Bedrijfsruimte

1507 BR Zaandam (Zaanstad, NH) (132x bekeken)

Omschrijving
Zeer interessante (her)ontwikkelingslocatie beschikbaar op bedrijventerrein “ Westerspoor-Zuid ” aan de Gerrit Bolkade in Zaandam. De herontwikkeling van het bedrijfspand met kantoorruimte is inmiddels gestart, maar nog niet afgerond waardoor u het gemakkelijk kunt aanpassen aan uw eigen wensen.

Het bedrijfspand is uitstekend bereikbaar op het bedrijventerrein Westerspoor-Zuid door de snelle verbindingen van en naar de Rijkswegen A7, A8 en A10 richting Amsterdam en omstreken en de nieuwe verbindingsweg naar de IJmond. Maar ook met het openbaar vervoer is het bedrijfspand goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte ligt namelijk op slechts 5 minuten loopafstand.

Mede door de indeling, herontwikkelingsmogelijkheden en de uitstekende bereikbaarheid biedt dit bedrijfspand uitstekende perspectieven voor ondernemers actief in het midden- en kleinbedrijf en voor vastgoedbeleggers die opzoek zijn naar een mooie belegging.

Het pand

Het totale bruto vloeroppervlakte bedraagt circa. 364 m2 BVO als volgt verdeeld;

Begane grond: circa. 182 m2 BVO

De begane grond is opgedeeld in 5 bedrijfsunits variërend van circa. 27 m2 tot en met 48 m2.

Eerste verdieping: circa. 182 m2 BVO

De eerste verdieping is opgedeeld in een grote kantoorruimte met badkamer en keuken van circa. 62 m2 BVO en een grote casco ruimte van circa. 120 m2 BVO welke over de verschillende bedrijfsunits opgesplitst zou kunnen worden.

Het perceel

Het perceel heeft een oppervlakte van circa. 605 m2 en is grotendeels verhard. Zodoende is het uitermate geschikt voor het parkeren of buitenopslag.

Het bebouwingspercentage van het perceel bedraagt volgens de gemeente Zaandam 70%. Door de indeling van het perceel komt dit neer op circa. 200 m2 uitbreidingsmogelijkheden op het achtergelegen buitenterrein.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Gerrit Bolkade 62 in Zaandam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Het bestemmingsplan

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 4 van de 'staat van bedrijfsactiviteiten' toegestaan. Detailhandel en wonen zijn< behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.
Bijzonderheden

- Monoliet afgewerkte betonvloeren
- Krachtstroom
- Hardhouten kozijnen
- Dubbele beglazing
- Meerdere elektrische overheaddeuren
- TL – verlichting
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Stucwerkwanden en plafonds in het kantoorgedeelte op de 1e verdieping
- Badkamer met douche en wastafel
- Keuken met afzuigkap, kookplaat, oven, koel- vrieskast
- Wandradiatoren

Koopcondities

Koopprijs: € 235.000,- k.k.

Erfpacht: Ja, het pand is belast met erfpacht.

VVE bijdrage: Niet van toepassing.

BTW: Er wordt niet geopteerd voor een met BTW belaste levering.

Zekerheidsstelling: De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aanvaarding: In overleg.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.


Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Gerrit Bolkade 62 in Zaandam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het winkelpand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Zaandam, Gerrit Bolkade
Adres:
Gerrit Bolkade 62
Postcode:
1507 BR
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
235000 k.k.
Bouwjaar:
1997

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Zaandam
Prijs:
€ 235000 k.k…
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio