Maatschappelijkvastgoed in woonwijk

1311 GB Almere (Almere, FL) (127x bekeken)

Omschrijving
Dit op een zichtlocatie gelegen multifunctionele pand is te huur of te koop. Het pand is in 1996 gebouwd als bedrijfspand met kantoorruimte en showroom. De laatste jaren is het pand echter in gebruik geweest als een kinderdagverblijf en zorginstelling. Bij de bouw is er gekozen voor een degelijke bouwwijze en duurzame materialen wat de kwaliteit van het gebouw absoluut ten goede is gekomen.

Metrages (BVO)

Begane grond: circa. 695 m2 BVO
1e verdieping: circa. 635 m2 BVO

Wilt u alle beschikbare informatie over dit pand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Josephine Bakerstraat 3 in Almere aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Indeling

Het pand bestaat uit twee verdiepingen welke momenteel ingericht zijn voor de kinderopvang met meerdere ruimtes voor dagbesteding, sanitaire voorzieningen, meerdere keukens en slaapruimtes. Op de begane grond is er bovendien nog een opslagruimte van circa. 60 m2 aanwezig.

De huidige indelingsmogelijkheden zijn echter flexibel, waarbij in samenspraak met de verhuurder eventuele varianten mogelijk zouden kunnen zijn. Het buitenterrein is volledig verhard, omheind en voorzien van meerdere speeltoestellen.

Parkeren

Op het buitenterrein zijn ongeveer 8 privé parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast zijn er in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Ligging en bereikbaarheid

Bedrijventerrein Hollandsekant is via de Hogering direct aangesloten op de Rijksweg A6, hierdoor is een uitstekende bereikbaarheid met o.a. de auto gewaarborgd. Het centrum van Almere-Buiten alsmede het centrum van Almere-Stad is zowel met het openbaar vervoer als met het eigen vervoer goed te bereiken. De Muziekwijk kent een heldere en logische infrastructuur, die het zoeken naar een bepaalde locatie vergemakkelijkt en een vlotte doorstroming van het verkeer sterk bevordert. Wonen, werken en recreëren: voor elk facet zijn er adequate voorzieningen.

Bestemmingsplan

Volgens het huidige bestemmingsplan is er sprake van een Gemengd-1 bestemming waardoor de volgende bedrijven zijn toegestaan;

- Kinderdagverblijf;
- Bedrijven, behorende tot ten hoogste categorie B van de Staat van Bedrijfsactiviteiten – Functiemening;
- Maatschappelijke voorzieningen;
- Dienstverlening, inclusief ondergeschikte bijbehorende workshops;
- Detailhandel in ABC – goederen;

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

- Alarminstallatie
- Aluminium kozijnen
- Dauerluftung
- Dubbele beglazing
- Garderobe
- Internet- telefonieaansluitingen
- LED – verlichting
- Mechanische ventilatie
- Stucwerkplafond
- Stucwerkwanden
- Sanitaire voorzieningen met toileten en douches
- Wandradiatoren
- Warmtewerende ramen
- Zonwering
- Linoleum vloeren
- Brandpreventiemiddelen met ontruimingsinstallatie

Kadastrale gegevens

Gemeente: Almere
Sectie: Q
Nummers: 3880 & 5466
Grootte: 1.426 m2

Huurcondities

Huurprijs: € 80.000,- per jaar.
Huurtermijn: In overleg, minimaal 3 jaar.
Servicekosten: Nader overeen te komen.
Aanvaarding: In overleg.
Opzegtermijn: 12 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Er wordt niet geopteerd voor een belaste verhuur.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Koopcondities

Vraagprijs: € 925.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig pand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Josephine Bakerstraat 3 in Almere aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Almere, Josephine Bakerstraat
Adres:
Josephine Bakerstraat 3
Postcode:
1311 GB
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
925000 k.k.
Bouwjaar:
1996

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Almere
Prijs:
€ 925000 k.k…
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio