Beleggingspand, Medemblik

1671 BE Medemblik (Medemblik, NH) (58x bekeken)

Omschrijving

Een woon-/winkelpand van circa 360 m² in het centrum van het toeristische en nostalgische stadje Medemblik. De winkelruimte van circa 220 m² is langdurig verhuurd aan Pearle Opticiens. De bovenwoning van circa 140 m² is voor bepaalde tijd verhuurd aan een particulier.

De begane grond bestaat uit winkelruimte, een opslagruimte, een pantry en een toilet. Er is een aparte opgang naar de zelfstandige bovenwoning. Op de eerste verdieping bevindt zich de kamer met open keuken, en een badkamer met douche en toilet. Tevens is hier de toegang tot het dakterras. Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig. De woning heeft een laag plafond.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Medemblik - Binnenstad' met bestemming 'Gemengde doeleinden 1' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, ambachtelijke bedrijven, horecabedrijven - categorie A en B, en woningen toegestaan. 

De Nieuwstraat is de hoofdwinkelstraat in Medemblik en ligt op ca. 6 km afstand van A7, welke via de N239 bereikt kan worden. De bushaltes 139, 239 en 415 liggen op ca. 5 min loopafstand. Bus 239 brengt u rechtstreeks naar NS Station Hoorn.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Medemblik
Adres:
Nieuwstraat 52 & Pompersteeg 3
Postcode:
1671 BE
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
395000.00

k.k.

Bouwjaar:
1925

Soort:
Overige
Plaats:
Medemblik
Prijs:
€ 395000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio