Bedrijfsruimte

5525 KL Duizel (Eersel, NB) (119x bekeken)

Omschrijving
Recent gerenoveerd bedrijfspand beschikbaar aan de Weege in Duizel, achter het bedrijventerrein Meerheide III. Het bedrijfspand is door haar snelle verbinding met de Rijkswegen A67 (Antwerpen – Venlo) en indeling uitermate geschikt voor bedrijven die opzoek zijn naar een locatie voor statische opslag.

Algemene gegevens

Opslagruimte: circa. 2.000 m2 BVO

Vloerbelasting: circa. 2.500 kg/ m2
Vrije hoogte: circa. 3,5 meter
Vrije overspanning: circa. 6,4 meter

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van De Weege 2 A in Duizel aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfspand is gelegen in het buitengebied van Duizel nabij het bedrijventerrein Meerheide III. Het bijzondere deze locatie is de uitstekende bereikbaarheid door de snelle verbinding met de Rijksweg A67. Van daaruit zijn er namelijk directe verbindingen naar onder andere Eindhoven, Amsterdam, het Ruhrgebied en Antwerpen. Rondom Eindhoven zijn via de A67 ook de A2 (Amsterdam – Maastricht), A50 (Emmeloord – Eindhoven) en de A58 (Eindhoven – Bergen op Zoom) bereikbaar.

Parkeren

Op het verharde buitenterrein aan de voorzijde van het pand is het mogelijk om overdag een aantal parkeerplaatsen te gebruiken. Tevens biedt het mogelijkheden voor het laden- en lossen van goederen.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan is het bedrijfspand bestemt voor agrarische doeleinden en statische opslag. De verhuurder geeft echter de voorkeur aan statische opslag.

Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

- Monoliet afgewerkte betonvloer
- Aluminium kozijnen
- Brandpreventiemiddelen
- Camerabeveiliging op het terrein
- Krachtstroom
- LED – verlichting
- Elektrische overheaddeur

Huurcondities

Huurprijs: € 30,- per m2 per jaar.
Huurtermijn: In overleg, minimaal 1 jaar.
Servicekosten: In overleg.
BTW: In overleg.
Aanvaarding: Per direct.
Opzegtermijn: 3 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de bedrijfsruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van De Weege 2 A in Duizel aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het winkelpand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Duizel, de Weege
Adres:
de Weege 2 A
Postcode:
5525 KL
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
30 /m²/j
Bouwjaar:
1997

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Duizel
Prijs:
€ 30 /m²/j
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio