Beleggingspand, Terneuzen

4531 GE Terneuzen (Terneuzen, Z) (207x bekeken)

Omschrijving

Twee winkelruimten van respectievelijk 745 m² en 394 m², gelegen in de hoofdwinkelstraat van het Zeeuwse Terneuzen. De ruimten worden momenteel gehuurd door een provinciaal actief Fashion & Lifestyle winkel en de continentaal opererende discounter Takko Fashion.

Beiden objecten verkeren in uitstekende staat van onderhoud. Noordstraat 109 beschikt tevens over een ingang aan de naastgelegen Arsenaalstraat. Het geheel is volledig gerenoveerd en uitgebouwd. De ruimten  beschikken over een systeemplafond met deels verlichtingsarmaturen en deels inbouwspots alsmede betonnen vloeren met deels zijl en deels luxe plavuizen. De winkels zijn voorzien van airco, mechanische ventilatie en diverse beveiligings-en camerasystemen. De ruimtes beschikken over een magazijn aan de achterzijde met toiletten, pantry en personeelsruimte. Beiden panden beschikken voor de brandveiligheid over een achterom met brandopgang. 

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Terneuzen Centrum' met enkelbestemming 'Centrum' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, ambachtelijke bedrijvigheid, kantoor, horeca, maatschappelijke voorzieningen en zakelijke dienstverlening toegestaan. 

Het object is gelegen aan het einde van de hoofdwinkelstraat van Terneuzen en grens aan een U-vormige strip met winkels waaronder C&A, Bakker Bart en een supermarkt. Het kernwinkelcentrum van Terneuzen biedt een breed aanbod aan lokale retailers, horeca en landelijke winkelformules waaronder: Zeeman, Kruidvat, Miss Etam, Vero Moda, Jack & Jones, Pearle, Hema, Hans Anders, Jeans Center, Eyewish en Hunkemoller. Terneuzen groeide in 2018 ten aanzien van inwonersaantal. Er wordt veel nieuwbouw gerealiseerd, met name in de wijk Othene. De komende jaren werkt de gemeente middels Masterplan Terneuzen hard aan de groei als toeristische trekpleister. Zo is de markt in het centrum opnieuw ingericht en wordt de veerhaven opgeknapt. Aan de Kennedylaan-West is een nieuw winkelcentrum gerealiseerd en de renovatie van de Scheldeboulevard staat hoog op de agenda. Tot slot stijgt het aantal arbeidsmigranten de komende jaren flink door de groei van een aantal grote bedrijven in de regio.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Winkelruimte
Ligging:
Terneuzen
Adres:
Noordstraat 107-109
Postcode:
4531 GE
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
1600000.00

K.K.


Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Terneuzen
Prijs:
€ 1600000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio