Bedrijfsruimte

3882 BA Putten (Putten, GL) (64x bekeken)

Omschrijving
Aan de rand van de dorpskern van Putten, ligt deze multifunctionele bedrijfsruimte gunstig ten opzichte van de ontsluitingswegen. De bedrijfsruimte bestaat uit een bedrijfshal, een drietal kantoorruimtes, een pantry/kantine en een groot bestraat buitenterrein van ca. 500m2

Bedrijfsruimte Kerkwegje 21 te Putten
Aan de rand van de dorpskern van Putten, ligt deze multifunctionele bedrijfsruimte gunstig ten opzichte van de ontsluitingswegen.
De bedrijfsruimte bestaat uit een bedrijfshal, een drietal kantoorruimtes, een pantry/kantine en een groot bestraat buitenterrein van ca. 500m2.

Conform het bestemmingsplan zijn bedrijfsdoeleinden toegestaan tot maximaal categorie 2.

Bedrijfshal
De bedrijfshal heeft e en verhuurbare vloeroppervlakte (v.v.o) van ruim 150m2 en een vrije hoogte van ca. 3.75 meter. In de bedrijfshal ligt een betonnen vloer met daarin een smeerput van ca. 0,95 x 8.00m.

De hal is aansluitend voorzien van krachtstroom, een bijzonder brede overheaddeur van ruim 8 meter, een loopdeur en wateruitstort. Ook bevindt zich in de hal een gas-heater en enkele radiatoren. De brede (sectionaal-) overheaddeur heeft een doorrij-hoogte van ca. 3,60m .Er is een olie en vetafscheider aanwezig.

Kantoorruimte
De kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 55m2 v.v.o. en beschikt over een eigen entree, drie fraaie kantoorruimtes. Eveneens is er een pantry/kantine met keukenblokje aanwezig. Tevens is er een toiletgroep aanwezig.

Buitenterrein
De bedrijfsruimte beschikt naast goede kantoorruimte en een aangename bedrijfshal over een riant bestraat buitenterrein van ca. 500m2 met fietsenstalling.

Aanvaarding: Laatste kwartaal van 2019.
Overdracht
Huurprijs: € 1850,- per maand (excl. btw en gebruikers-/verbruikerslasten)
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: In overleg

Oppervlakte en inhoud
Vloeroppervlakte bedrijfshal Ca. 151m2
Vloeroppervlakte kantoorruimte Ca. 56m2

Kadastrale gegevens
Putten, sectie N, nummers 3389 (gedeeltelijk)

HUUROVEREENKOMST
Als de partijen het eens zijn over de huurprijs, de voorwaarden, de ingangsdatum en over de eventuele ter overname zijnde roerende zaken, dan zullen wij zorg dragen voor een correcte vastlegging in een (huur)overeenkomst. Wij werken met de (huur)overeenkomst welke is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), inclusief de Algemene Bepalingen.

BTW & INDEXERING
Het uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Indien huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd. De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens, zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

KOSTEN NUTSBEDRIJVEN & ONDERHOUDSCONTRACTEN
Voor zover dit niet in de servicekosten is opgenomen, zal de huurder voor eigen rekening en risico contracten afsluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektriciteit. De huurder zal -voor zover dit niet in de servicekosten is opgenomen- in overleg met de verhuurder voor eigen rekening en risico contracten afsluiten voor het periodiek onderhoud en de controle van de tot de ruimte behorende technische installaties.


ZEKERHEIDSTELLING
Bij een huurovereenkomst is het gebruikelijk dat de huurder, vóór de sleuteloverdracht en voor de ingangsdatum van de huurovereenkomst, aan verhuurder een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft. Deze bepaling wordt standaard opgenomen in de huurovereenkomst.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Putten, Kerkwegje
Adres:
Kerkwegje 21
Postcode:
3882 BA
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1850 /m
Bouwjaar:
1970

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Putten
Prijs:
€ 1850 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio