Bedrijfsruimte in woonwijk

5013 BC Tilburg (Tilburg, NB) (87x bekeken)

Omschrijving
Het betreft hier een bedrijfswoning met bedrijfs- en kantoorruimte. Bent u op zoek naar een mogelijkheid om wonen en werken te combineren? Dan is dit een perfecte locatie voor u en uw onderneming.

====================

Algemeen

Bedrijfsruimte: circa 260 m²
Bedrijfswoning: circa 160 m²
Perceeloppervlakte: circa 920 m²

De oppervlaktes en de inhoud zijn niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

Wilt u alle beschikbare informatie over deze bedrijfswoning ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Enschotsestraat 27 in Tilburg aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Kenmerkend voor de locatie is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Rijksweg A65 bevinden zich op 8 minuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijksweg A58.

Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 300 meter loopafstand.

Indeling bedrijfswoning

Het betreft hier een ruime en sfeervolle vrijstaande woning gelegen aan de Enschotsestraat in Tilburg. In de directe omgeving zijn verschillende winkels en supermarkten gelegen. De woning beschikt over een prachtige tuin waar u heerlijk kunt genieten.

Begane grond

De hal is uitgerust met een mooie tegelvloer, een garderobenis, meterkast en een toilet. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een fonteintje.

Toegang tot de ruime woonkamer. Deze is speels ingedeeld door de verschillende ruimtes, hierdoor ook veel daglichttoetreding. Aan de achterzijde van de kamer bereikt u via een schuifdeur de tuin en het prachtige terras.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de keuken welke is voorzien van ook een tegelvloer. De keuken is voorzien van veel bergruimte, inductie kookplaat met een afzuigkap, koelvrieskast, een magnetron en een oven. Vanuit de keuken heeft u ook toegang tot de royale tuinkamer met grote openslaande deuren

Eerste verdieping

De eerste verdieping beschikt over 3 royale slaapkamers en één moderne badkamer. De badkamer is voorzien van een royale wastafel, ruime inloopdouche met glazen wanden en een toilet.

Tuin

De tuin is aan de achterzijde gelegen en is bereikbaar via de oprit en via de glazen schuifpui in de woonkamer. De tuin is aangelegd met tegels. Daarnaast is de tuin voorzien van een royale houten overkapping met jacuzzi.

Bijzonderheden woonruimte

Het dak van de vrijstaande woning is vervangen in 2009

Bedrijfsruimte

Het bedrijfspand is in de loop der jaren grondig verbouwd naar meerdere geluidsdichte opnamestudio's, podiumruimte en een bargedeelte. Voor meer informatie omtrent de specificaties over het afwerkingsniveau van de geluidsstudio kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Parkeren

Bij het object zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het actuele bestemmingsplan kent het object een ‘Gemengd-Grootschalig’ bestemming.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfs- kantoorruimte
• Alarminstallatie
• Bar
• Betonvloer
• Brandpreventiemiddelen
• Camerabeveiliging
• Dubbele beglazing
• Krachtstroom mogelijk
• Kunststof kozijnen
• LED-Verlichting
• Wandradiatoren

Opleveringsniveau bedrijfswoning
• Alarminstallatie
• CV-Ketel; Remea 2011
• Hardhouten kozijnen met dubbelglas
• Glazen schuifpui
• Dak, spouw en vloerinstallatie
• Jacuzzi
• Overkapping

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding: Gemeente Tilburg, Sectie B, Nummer 6833
Grootte: 902 m²

Koopcondities

Vraagprijs: € 495.000,- k.k.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Tilburg, Enschotsestraat
Adres:
Enschotsestraat 27
Postcode:
5013 BC
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
495000 k.k.
Bouwjaar:
1959

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Tilburg
Prijs:
€ 495000 k.k…
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio