Beleggingspand, Valkenswaard

5554 AC Valkenswaard (Valkenswaard, NB) (360x bekeken)

Omschrijving

Winkelruimte met magazijn en zes zelfstandige appartementen op de verdiepingen verdeeld over drie bouwlagen met bergingen, ondergrond en overige aanhorigheden van in totaal circa 516 m² BVO te Valkenswaard. 

Traditioneel gebouwd, metselwerk gevels, kunststof kozijnen, vloeren in beton, verdiepingsvloeren in hout, houten combinatie-kapconstructie met zink en bitumen gedekt.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Kernwinkelgebied' met bestemming 'Centrum-1' van toepassing. Hierdoor zijn op de begane grond onder andere detailhandel, horecabedrijven tot en met de categorie Horeca 1 en dienstverlening toegestaan. Op de verdiepingen is wonen toegestaan. 

De Eindhovenseweg is de doorgaande weg vanuit het centrum naar Eindhoven en heeft daardoor een goede attentiewaarde. Het pand ligt richting het centrum aan de rand van het kernwinkelgebied. Voor de woonruimtes geldt dat deze zeer centraal zijn gelegen met alle voorzieningen in de directe omgeving. 

Het object is goed bereikbaar met eigen vervoer. De afstand vanaf de Eindhovenseweg tot aan de ringweg Eindhoven (A2/N2) is circa zes kilometer (circa tien minuten met autoverkeer). De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is redelijk goed te noemen. Op loopafstand zijn bushaltes te vinden met frequente verbindingen van en naar het station Eindhoven. 

De parkeermogelijkheid in de directe omgeving van de objecten is ruim voldoende. Bij de objecten zijn in de omgeving voldoende parkeerterreinen en mogelijkheden om te parkeren aan de openbare weg. In de omgeving is sprake van betaald parkeren en/of voor vergunninghouders. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Valkenswaard
Adres:
Eindhovenseweg 46 en Aambeeld 21-29
Postcode:
5554 AC
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
1250000.00

k.k.

Bouwjaar:
1890 (BAG)

Soort:
Overige
Plaats:
Valkenswaard
Prijs:
€ 1250000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio