Beleggingspand, Rijswijk

2284 DL Rijswijk (Buren, GL) (234x bekeken)

Omschrijving

Twee winkelunits op de begane grond van respectievelijk 243 m² en 219 m² VVO gelegen in winkelcentrum In de Bogaard te Rijswijk, een voorstad van Den Haag. Het betreffen winkels van Specsavers en Adam Brandstore.

Het winkelcentrum is deels overdekt en kent een diversiteit aan zowel nationale als internationale winkelformules waaronder A.S. Watson, H&M, Rituals, Ahold, ING, Vodafone, Media Markt, Hema en Basic-fit. 

De locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer, auto en fiets. Het treinstation van Rijswijk ligt op twee minuten lopen. Er is voldoende parkeergelegenheid (betaald). 

Op het perceel is het bestemmingsplan 'In de Bogaard' met bestemming 'Centrum - 1' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel en horeca van categorie 1 toegestaan. 

De gemeente Rijswijk heeft een ambiteuze toekomstvisie. In 2017 is het document 'Toekomstvisie Plaspoelpolder' gepubliceerd over het gebied naast winkelcentrum In de Boogaard. Hierin geeft men aan te overwegen om het winkelcentrum te transformeren tot een multifunctioneel gebied. De gemeente heeft tevens aangekondigd dat In de Boogaard een duurzaam winkelcentrum moet worden met zonnepanelen op het dak en veel groen in het gebied. Er zouden tevens diverse horecagelegenheden moeten komen die overdag en 's avonds open zijn. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Winkelruimte
Ligging:
Rijswijk
Adres:
Prins Constantijn Promenade 19 en 21
Postcode:
2284 DL
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
1795000.00

K.K.

Bouwjaar:
2001

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Rijswijk
Prijs:
€ 1795000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio