ID: 1285 Espresso en Wijnbar BRUUT in stadshart Zo…

2711 EC Zoetermeer (Zoetermeer, ZH) (470x bekeken)

Omschrijving

In het hart van het centrum van één van de grootste winkelcentra uit de regio is deze hagelnieuwe modieuze espressobar annex wijnbar gevestigd.  Met kwaliteitskoffie uit de eigen branderij en een uitgebreid assortiment aan verse muffins en taarten is dit het juiste adres voor een lekker ontbijt of een goeie lunch.

Maar ook om te borrelen moet je in deze zaak zijn. Met een uitdagende en uitgebreide wijnkaart, diverse bieren op de tap en veel diverse merken op fles kunt u een fijne avond doorbrengen in deze hippe zaak. De kaart met diverse fingerfoods en andere lekkere hapjes maken de avond in het geheel compleet!

De zaak is vorig jaar helemaal nieuw ingericht. Verder is er een mooi  terras met zeker de mogelijkheid voor 80 zitplaatsen, welke zowel zomers als ’s winters gebruikt mag worden.

Het is gelegen op een zeer drukke locatie met een open verbinding met het stadhuis en de bibliotheek wat dagelijks gegarandeerd veel passanten oplevert. Een uitstekende plek voor een (koffie)formule of ander concept die op zoek zijn naar een locatie met veel traffic .

Wij zijn dan ook op zoek naar een leuke nieuwe ondernemer voor de overname van deze superlocatie.

Bezichtigingen alleen op afspraak.  Meer info: info@vds-horeca.nl  of  070- 330 66 87

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen. 
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Gelegen aan een winkelplein op AA locatie in Zoetermeer
Adres:
Stadhuisplein 23
Postcode:
2711 EC
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
0

Soort:
Horecapand
Plaats:
Zoetermeer
Prijs:
 
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio