Beleggingspand, Maastricht

6224 JB Maastricht (Maastricht, L) (87x bekeken)

Omschrijving

Een horecaruimte en vijf goed uitgeruste zelfstandige appartementen van in totaal circa 263 m² in de directe omgeving van het centrum van Maastricht. Het gehele complex wordt al jarenlang marktconform verhuurd en is gelegen nabij de Groene Loper van Maastricht. 

De horecaruimte op de begane grond beschikt over een kelder. De appartementen zijn verdeeld over de begane grond en twee bovengelegen verdiepingen. 

Het pand is zeer goed bereikbaar. Het object ligt op (vijf minuten) fietsafstand van het centrum van Maastricht en het centraal station. De supermarkt (Albert Heijn) ligt schuin aan de overkant van het pand. Verder zijn er nog meer horecagelegenheden in de straat evenals winkels zoals de Action en Bever. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts drie minuten rijden. Ook zijn er meerdere buslijnen richting het centrum en het station. 

Het betreft een monumentaal pand uit 1930 en verkeert in een goede staat van onderhoud en is recentelijk gerenoveerd. De omgevingsvergunning betreft de woningsplitsing is op 11 maart 2016 verleend. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Maastricht
Adres:
Scharnerweg 91, 91A, 91B, 91C
Postcode:
6224 JB
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
795000.00

K.K.

Bouwjaar:
1930

Soort:
Overige
Plaats:
Maastricht
Prijs:
€ 795000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio