Bedrijfsruimte

2014 KX Haarlem (Haarlem, NH) (18x bekeken)

Omschrijving
Multifunctioneel bedrijfspand beschikbaar aan de Grijpensteinweg in Haarlem. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Metrages

Begane grond: circa. 240 m2 BVO

Eerste verdieping: circa. 120 m2 BVO

====================

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Grijpensteinweg 5 in Haarlem aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================


Optioneel: Kantoorruimte

In samenspraak met de verhuurder is het mogelijk om in op een andere locatie in het bedrijfsverzamelgebouw extra kantoorruimte bij het gehuurde te betrekken. De kantoorruimte heeft een oppervlakte van circa. 80 m2 en is bereikbaar vanaf de eerste verdieping.

Voor meer informatie over de actuele beschikbaarheid en de verschillende mogelijkheden, kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar. Wij helpen u graag.

Parkeren

Op het buitenterrein zijn twee privé parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan kent het pand een Bedrijven, zoals genoemd in de bij deze regels behorende zoneringslijst tot en met categorie B, bestemming. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Zuid-West in Haarlem. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de N208 bevinden zich op enkele minuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de A4, A5 en de A9.

Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 10 minuten loopafstand.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Afzuiginstallatie

• Betonvloer

• Brandpreventiemiddelen

• Gasheater

• Kantine met riante keuken

• Krachtstroom

• Lichtstraat

• Overheaddeur

• Stellingen

• TL- verlichting

Huurcondities

Huurprijs: € 2.500,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: Niet van toepassing, het pand beschikt over zelfstandige meters.

Aanvaarding: vanaf 1 januari 2020 (een eerdere opleveringsdatum is eventueel in overleg mogelijk).

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de bedrijfsruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Grijpensteinweg 5 in Haarlem aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Haarlem, Grijpensteinweg
Adres:
Grijpensteinweg 5
Postcode:
2014 KX
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
2500 /m
Bouwjaar:
1970

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Haarlem
Prijs:
€ 2500 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio