Beleggingspand, Amsterdam

1066 XT Amsterdam (Amsterdam, NH) (76x bekeken)

Omschrijving

Twee multifunctionele kantoor-/bedrijfsunits van elk circa 81 m², gelegen in de Amsterdamse wijk Slotervaart alsmede een appartement van circa 120 m², gelegen in Amsterdam-Noord. De kantoor-/bedrijfsunits zijn momenteel verhuurd aan een motorrijschool en een onderneemster die zich richt op de verkoop van natuurlijke zaden, kruiden en olien. Het appartement is verhuurd aan een particulier.

De kantoor-/bedrijfsunits zijn gerealiseerd in 2010 en verkeren in uitstekende staat van onderhoud. Aan de voorzijde bevindt zich circa 27 m² kantoorruimte met entree, ontvangsruimte-/werkruimte, pantry, toilet en meterkast. Bij nummer 37-D is de ruimte voorzien van een siergrind vloer en bij nummer 31-K een prachtige houten vloer. Plafonds zijn voorzien van stucwerk met inbouwspots. De voorzijden zijn voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Aan de achterzijde van het object bevindt zich circa 54 m² bedrijfsruimte voorzien van een overheaddeur met aparte loopdeur. Achter het pand bevindt zich een eigen parkeerplaats op afgesloten terrein. De parkeerplaatsen zijn dusdanig vormgegeven dat deze plaats bieden aan twee personenauto's. Verwarming van het object geschiedt middels stadsverwarming.

Het appartement aan de Jisperveldstraat betreft een vijfkamer appartement dat is gelegen op de negende etage en een balkon heeft op het zuiden. Het appartementsrecht participeert in een actieve en gezonde VvE. In het appartement bevinden zich drie slaapkamers, een woonkamer, keuken met inbouwapparatuur en een badkamer voorzien van douche en wastafel alsmede een separaat toilet. Verwarming geschiedt middels blokverwarming.

De kantoor-/bedrijfsunits aan de Ottho Heldringstraat bevinden zich in een omgeving die de afgelopen jaren enorm is opgeknapt door middel van diverse grote renovatieprojecten. Het straatbeeld wordt gekenmerkt door circa 25 vergelijkbare units die aan een diversiteit aan ondernemers worden verhuurd. De ligging is ideaal met op loopafstand twee metrostations, te weten Lelylaan en NS-station. Op korte afstand zijn de rijkswegen A4, A9 en A10 gelegen.

De Jisperveldstraat kent eveneens een uitstekende ligging met op circa acht minuten lopen het Noord-Zuidlijnstation vanwaar Amsterdam CS binnen acht minunten is te bereiken. De Zuidas is binnen circa vijftien bereikbaar. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in de nabije omgeving te vinden. Voor de deur is er voldoende gratis parkeergelegenheid.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Kantoorruimte
Ligging:
Amsterdam
Adres:
Ottho Heldringstraat 31-K & 37-D & Jisperveldstraat 173
Postcode:
1066 XT
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
899000.00

K.K.

Bouwjaar:
2010 en 1966

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€ 899000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio