Beleggingspand, Valkenswaard

5554 EJ Valkenswaard (Valkenswaard, NB) (425x bekeken)

Omschrijving

Horecabelegging met bovengelegen woning ter grootte van in totaal circa 462 m² vloeroppervlakte, gelegen op uitstekende centrumlocatie te Valkenswaard. De omgeving van de Peperstraat kenmerkt zich door een diversiteit aan dag- en nacht horeca, dat zich concentreert rondom de aangrenzende Markt. Valkenswaard kent een hoog boven-regionale aantrekkingskracht onder het uitgaand publiek.

Het horecadeel bestaat uit twee zaken, waarvan recentelijk één is verhuurd aan een nieuwe huurder, die fors investeert op locatie. De naastgelegen horecagelegenheid is momenteel vrij van huur. Op de verdieping bevindt zich de bovenwoning, welk is onderverdeeld in twee zelfstandige eenheden.

Het horecagedeelte is volledig geisoleerd en voorzien van dubbel glas in houten kozijnen. Beiden zaken zijn voorzien van eigen cv-combiketel, electra etcetera. In het leegstaande horecadeel is een complete inventaris aanwezig, inclusief bar, keuken en geluidsinstallatie. Het unieke is dat in dit deel reeds de gehele biertank installatie (inclusief vrij nieuwe koeling) aanwezig is, deze maakt onderdeel uit van de transactie. Bovendien is het gehele pand vrij van brouwerijverplichtingen.

Het perceel valt binnen het bestemmingsplan Valkenswaard Centrum, de bestemming is 'Enkelbestemming Gemengd'. Horeca tot en met categorie 3 is toegestaan. De maximum bouwhoogte bedraagt 10 meter, waardoor een extra etage tot de mogelijkheden behoort.

De locatie is goed bereikbaar via de doorgaande weg N69 (Eindhoven-Neerpelt-Lommel). De snelweg A2 (Amsterdam / Maastricht) is op ca 10 minuten rijden bereikbaar. Bereikbaarheid per openbaar vervoer: Verschillende bushaltes zijn op loopafstand gelegen, waardoor de bereikbaarheid met openbaar vervoer uitstekend is. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Horecapand
Ligging:
Valkenswaard
Adres:
Peperstraat 2, 2d, 2e
Postcode:
5554 EJ
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
675000.00

K.K.

Bouwjaar:
1908

Soort:
Horecapand
Plaats:
Valkenswaard
Prijs:
€ 675000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio